Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem repülő, nem lámpás, nem...

Nem repülő, nem lámpás, nem műhold, és nem is hullócsillag, akkor mégis mi volt ez?

Figyelt kérdés

Még nyáron július végén láttam a Balatonnál, de azóta sem hagy nyugodni. Este 10 körül hirtelen, de hangtalanul megjelent 4 homályos, nagy narancsszínű fény, ami gyémánt alakzatban repült, nagyon gyorsan, végig tartva az alakot. Kb 10-15 mp után eltűnt a távolba! Próbáltam képben prezentálni a látványt: [link]

Fogalmam sincs volt ez, de tudom mi nem! Elég nagy volt, kérdés hogy 4 különböző jármű volt, vagy egy nagy, minek 4 pontjában világított a fény. (Gyémánt alakú űrhajók)

Aki tud valami lehetséges magyarázatot, vagy talán látott már hasonlót az legyen szíves írjon!

#fény #Balaton #gyémánt alakzat
2013. okt. 13. 23:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Ez egy reptoid vagy krixkraxi űrhajó volt, éppen keresték a nem túl dimbes-dombos sima terepet az inváziózásra. Aztán majd jól meggyarmatosítanak minket
2013. okt. 14. 15:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Tessék mondani! Milyen a gyémánt alak ill alakzat?????
2013. okt. 14. 17:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Mint a képen ! Deltoid alakú
2013. okt. 14. 18:33
 14/21 anonim válasza:
LSD
2013. okt. 14. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez egy ARO volt. Nem a román autógyár egyik jeles terméke, hanem egy azonosíthatatlan repülő ojjektum, ami a vízbül vette ki az oxigént. A Balaton vizéből. Ritkán, de lehet látni ilyeneket a nagy kiterjedésű, zárt vízfelületek (avagy tavak) felett. A zoxigén kivonás után felszálláskor nagy légmozgást generálnak, ez esetben a Balaton szelet. A látható fények a hajtómű szellőzőnyílásaiból törnek elő, ezek a már említett gyémánt alakzatban helyezkednek el. Ablakok nem láthatóak noha vannak a járművön, mert le vannak fóliázva. Ezek nem olyan műbizonylat nélküli ablakfóliák, amelyeket a merdzsókon láthatunk. Hanem egyirányú fóliák, melyek a fényt beengedik, de kifelé nem és az átengedett fénymennyiség is szabályozható, vagy konvertálható a segítségével más hullámtartományokba, imígyen képesek az ablakon keresztül a táj infravörös képét is megfigyelni.
2013. okt. 14. 22:32
 16/21 A kérdező kommentje:
Kösz bmeg a sok elmebeteg és hasznavehetetlen választ!
2013. okt. 16. 14:29
 17/21 anonim válasza:

én 3 éve figyelem ezeket a fényeket. nem repülő, az biztos, és nem is műhold, mert szabálytalanul mozognak. a hullócsillagtól pedig biztosan meg tudnám különböztetni. számtalan ilyet láttam már, de tényleg! egyszer megpróbáltam felvenni egy ilyet éjszaka, de a telefonommal nem lehet sötétben is látható felvételt csinálni. mikor visszanéztem, nem láttam semmit, csak furcsa hangokat hallottam, amiket a felvétel idején biztosan nem hallottam. és nem zavarhatott be semmilyen más elektromos készülék, mert egy erdő közepén voltunk, ezzel az egy szem telefonnal.

megkérdeztem egy csillagászt is, pont, mikor egy ilyet láttam az égen. erre csak annyit mondott, hogy repülő. aha, persze. mikor megkérdeztem tőle, hogy miért tűnnek el random módon, azt mondta, hogy biztos felhő mögé érnek. erre mondtam, hogy nem lehet felhő, mert ahol eltűnik, tisztán látok egy csillagot, amit nem szabadna látnom, ha ott felhő lenne. erre elküldött, hogy hagyjam a kérdéseimmel :D

2013. okt. 18. 21:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, Kérdező, de a kérdést olvasván a fejembe süvített egy gondolat:

"-Nem repülő, nem lámpás, nem műhold, és nem is hullócsillag, akkor mégis mi volt ez?

- SUPERMAN!!!" XD

De most komolyan, nézd, mi nem voltunk ott, ergo nem tudjuk megítélni. Az, amit láttál (de mindenképp látni VÉLTÉL), az csak terád van bízva, hogy megítéld józan itélőképességgel, hogy mi volt az, ami.

2013. okt. 22. 17:00
 19/21 anonim válasza:
ugye téged nem raboltak el?!?!?! mert engem igen de szerencsére van náluk internet ezért tudok írni most is. :D
2013. okt. 28. 12:56
 20/21 anonim ***** válasza:
És melyik faj rabolt el? A reptoidok, poloskoidok vagy a lumbulábiak? És mit csináltak? :)))))))
2013. okt. 28. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!