Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti emberek, hisztek más élet...

Ti emberek, hisztek más élet létezésében? Milyen bizonyítékot kértek?

Figyelt kérdés
¥¥[

#Ittvagyunkneféljetekbarátaink
2013. okt. 11. 05:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
Mi is létezünk,akkor más "faj" miért ne létezhetne?
2013. okt. 12. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
Köszi,én hiszek,és nincs szükségem több bizonyítékra,mint amennyiről tudok.
2013. okt. 12. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:

A kérdező ezt kérdezte: TI EMBEREK, HISZTEK MÁS ÉLET LÉTEZÉSÉBEN? ...

"TI EMBEREK" azt jelentené, hogy ő vagy poénkodik azzal, hogy ő nem ember, ebben az esetben lehet viszont poénkodni, hogy vajon mi lehet. Vagy ez egy megszólítás. Megszólítja a többi embert a kérdésével.

"HISZTEK MÁS ÉLET LÉTEZÉSÉBEN?" Azaz hiszünk-e abban, hogy létezik rajtunk, mint egyeden kívüli, vagy mint emberi fajon kívüli élet létezésében. Csak körül kell nézni, léteznek más életformák is, itt a Földön, rajtunk kívül. Vagy hiszünk-e abban hogy más életet is élhetnénk, változtathatunk-e az életmódunkon, életfelfogásunkon. A kérdés nem egyértelmű, ezt mindet bele lehet magyarázni. Ez mind lehetséges válasz lehet, amiket leírtam.

Ha azt kérdezte volna, hogy: Hisztek az idegen földönkívüli civilizációk létezésében? Akkor azt mondom, hogy oké, de így engem ne kezdjél el kioktatni.

2013. okt. 12. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!