Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A UFÓ-kat nyomtatják?

A UFÓ-kat nyomtatják?

Figyelt kérdés

Zoltán Kvantumfizikus kérdése:

Akik már jártak UFO belsejében (köztük magam is), azok számára ismert az, hogy a belső bútornak nevezhető ülőalkalmatosságok, az ágy, de maga a kezelő és vezérlőfelület is nem különböző anyagokból lett "összeépítve", hanem egy darabban van az egész. Egy anyagból van minden belül.

Biztosan fogtál a kezedbe olyan műanyagot ami lyukacsos volt és benne egy másik lyukacsos labda, amiben egy újabb kisebb átmérőjű lyukacsos labda található és így tovább. Példaként a neten ezt az ábrát találtam, ez nem pont ugyanaz, de nagyjából hasonló a szituáció [link]

*

Nagyon hasonló a helyzet az UFÓ-val. Nagyon is lehetségesnek tartják ufókutatók és Én is, miszerint magát az UFÓ-kat az idegenek gyakorlatilag egy fejlett 4D-s nyomtatóval nyomtatják.

Mit gondolsz erről ?

2013. okt. 1. 19:10
1 2
 11/18 anonim válasza:
Hidd el én is jártam UFO belsejebe amikor kint voltam a világűrben és tönkre ment amz űrhajó. Aztán felébredtem és jót röhögtem az álmomon. HA-HA-HA
2014. jan. 12. 18:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezzel a kérdéseddel bebizonyítottad, hogy a zárt osztályon is lehet néha internetezni. Legalábbis ezek szerint.
2014. jan. 12. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Wow, ezt a kérdést még nem is láttam... :D

"Akik már jártak UFO belsejében (köztük magam is)"

Na itt már megértettem mindent. Bocsi, Zoli, hogy bántottalak, és érveltem ellened. Nerm tudtam, hogy súlyos szellemi fogyatákosságban szenvedsz. Pedig én nem utálom a szefósokat... Sebaj, majd dolgozok azon, hogy bekerülj egy intézetbe.

névte2en

2014. jan. 28. 19:58
 14/18 A kérdező kommentje:

Egyrészt azért kérdeztem, mert a jelek erre utalnak. Gyakorlatilag minden a széktől kezdve az asztalon át, melyben a vizsgálatok folynak az eltérítések alkalmával, mind egy anyagból vannak és nincsen köztük illesztési pont, ha esetleg valaki akit elvittek és józan volt ezt megfigyelte észrevehette, mert több eltérített ezt egyöntetűen írta le, hogy mintha minden egybe lett volna kiöntve.

Másrészről pedig ez az elsjárás, a bonyolultság kizárásával az összetettségből eredő hibákat is kiküszöböli. Zseniális igazán földönkívüli elmére vallana a nyomtatott UFO eljárás :-D Nem így gondolod ?

*

Hozzáteszem, hogy mert a legtöbb kételkedő a témában még nem látott UFO-t vagy csak nem tud róla és nem kommunikált sosem idegenekkel és az agymosó médián felnőve, teljesen hihetetlennek hangzik számára, ez csak a saját szűklátókürűségének eredménye !

Nagyon fejlett földönkívüli civilizáció lényei, kutatói vették fel emberekkel a kapcsolatot telepatikusan, részben mert előző életeikből tudtak nekik új, használható információt adni, másrészt pedig genetikai vizsgálatokat hajtottak végre rajta és olyan is megesett, hogy kihordott idegen csecsemőt, melyet elvittek és ilyenkor az embert fontos beavatni bizonyos dolgokba, hogy ne féljen, ne ijedjen meg, hogy az ennek következtében végrehajtandó önmagafelé kifejtett agresszív dolgoktól megkíméljék. Számos esetben pedig az eltérített előző életében idegen volt.

2014. szept. 30. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Létezik már olyan technológia, amivel képesek anyag szemcséket a levegőben lebegtetni.

Akusztikus levitáció:

https://www.youtube.com/watch?v=odJxJRAxdFU

Szerintem, ezt a módszert továbbfejlesztve elemi részecskéket is lehetne a térben formába rendezni, majd megszilárdítani... úgy 100 év múlva, szerintem.

2014. szept. 30. 17:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen nyomtatják öket, de még a szürke nyomorékokat is illetve egymást, nagyon messzi csillaghajókról ahol kizárt hogy megláthatják az emberek (Jupitertől legalább)... sok rosszat gondolnak a világról és ezzel szivatják öket...

A közép- és magasrendü ufokhoz már nem látnak el az emberek (csak nagyon kevesen), ezeknek változatos, nagy méretü hajóik vannak, a magasrendüek techje és a kapcsolat kicsit emlékeztet a star-warsra de pl néhányuk már rájött arra hogy a doom starnál jobb a titan, ráfér arra is a legmagasabb technológia és könnyebb álcázni vagy láthatatlanná tenni, és sokkal olcsóbb is, illetve számos gyenge pontja van.

Nagy ellenségek a reptoidok, ezek csinálják mindegyik ufo-jelenséget, igen randa és nyomorult teremtmények, sok alfajuk van és sokan vannak, és telepatikusan irányitják a gonosz embereket.

Az annunakik teljesen emberszerüek (tölük származunk), szabályos végtagokkal de pl ibolya-világoskék börük van és nagy határozott vonásaik vannak és csak kicsit különböznek, legmagasabb rendeiknek világoszöld vagy gyémántfehér a bőre, és sötét a szemük, és nagyon szépek, fehér hajuk van, úgy néznek ki mint a legszebb, hosszúhajú "tündenő" a földön, egyébként a bőrük ragyog és a hajuk fényesen izzik. Elég gyerekesen viselkednek mindenkivel, csak társaikkal nem.

Plejádok változatos alakú, de szépnek mondható teremtmények, nagyon sok fajuk van, ök irányitják telepatikusan a sellöket, tündéreket, gnomokat, koboldokat, természetszellemeket, elementálokat... sokkal álcázottabbak mint pl a reptoidok és ezek harcolnak leginkább ellenük, az annunakik szövetségesei és a kevés annunaki irányitja a sok plejádot, illetve a kevés beavatottakat xd

Majd ha eljön a világvége, emelkedések és zuhanások után, akkor majd úgyis minden ufot meglátnak az emberek...

2014. okt. 1. 02:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Jártál UFO-ban.

Ez azt jelenti, azonosítottad az azonosítatlant, tehát az UFO-ból csupán FO lesz. Repülő objektum.

.

a lehető legjobb úton jársz, hogy bemutasd az eltérítettek szellemi képességét és bevalásod szerint te is közéjük tartozol.

Taps! Önként ilyen rossz kritikát ritkán ad önmagáról az ember.

2014. okt. 1. 16:36
 18/18 anonim ***** válasza:
mindenesetre én az elözöt csak poénból irtam xDD
2014. okt. 1. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!