Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A UFÓ-kat nyomtatják?

A UFÓ-kat nyomtatják?

Figyelt kérdés

Zoltán Kvantumfizikus kérdése:

Akik már jártak UFO belsejében (köztük magam is), azok számára ismert az, hogy a belső bútornak nevezhető ülőalkalmatosságok, az ágy, de maga a kezelő és vezérlőfelület is nem különböző anyagokból lett "összeépítve", hanem egy darabban van az egész. Egy anyagból van minden belül.

Biztosan fogtál a kezedbe olyan műanyagot ami lyukacsos volt és benne egy másik lyukacsos labda, amiben egy újabb kisebb átmérőjű lyukacsos labda található és így tovább. Példaként a neten ezt az ábrát találtam, ez nem pont ugyanaz, de nagyjából hasonló a szituáció [link]

*

Nagyon hasonló a helyzet az UFÓ-val. Nagyon is lehetségesnek tartják ufókutatók és Én is, miszerint magát az UFÓ-kat az idegenek gyakorlatilag egy fejlett 4D-s nyomtatóval nyomtatják.

Mit gondolsz erről ?

2013. okt. 1. 19:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Gondolom nincs ízlésük azért volt olyan egybefolyó, vagy beteg volt a designer. Amúgy van 3D nyomtató, egyszer valami dokufilmben is mutatták, hogyha huzamosabb ideig akarunk az űrbe felmenni kell valami ami tud nekünk szerszámot csinálni, ha eltörik mind, lásd 3D nyomtató. Aztán, hogy a 4D mit takar azt nem tudom...
2013. okt. 1. 19:15
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Ha létezik olyan civilizáció, amelyik el tud jönni hozzánk, annak a technológiákra vonatkozó ismerete több nagyságrenddel magasabb mint a miénk.

Fogalmat sem tudunk alkotni egy ilyen technológiáról, és akkor azon kéne filozofálni, hogy egy XX. században kiötlött és a XXI. sz legelején megvalósított technológiát használnak e az űrhajók gyártásához?

Be kéne már fejezni ezt az ostoba bohóckodást!

2013. okt. 1. 19:32
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Én is jártam már ufóban, sőt szinte minden héten meglátogatok egyet-egyet, de egyik sem hasonlítható az általad leírtakhoz. Különben i, minden ufológusnak tudnia kéne, hogy csak 19 dimenziós földönkívüliek léteznek. Gravitáció pedig nincs!
2013. okt. 1. 19:44
 4/18 BlackSword ***** válasza:

"Akik már jártak UFO belsejében"

Kedves Zoltán!!! Nem érzed a kérdésben rejlő ellentmondást??? UFO: betűszó, jelentése Azonosítatlan repülő tárgy... De ha már jártam volna benne, akkor nem lenne azonosítatlan...

Most tekintsünk el a transzpondert nem használó repülőgépektől, mert a radaron az is UFO, mivel nem tudják azonosítani...

Szerintem menj aludni, mert holnap suli, és nem egyszerű a szorzótábla...

Jó éjt!!! Szép álmokat!!! És ha ilyeneket álmodsz, hűzd ki a kezed a biliből...

2013. okt. 1. 21:21
 5/18 anonim ***** válasza:
Persze, a krixkraxiak és a lumbulábiak is így szaporodnak, elmennek a legközelebbi papír-írószerbe, és kinyomtatják egymást, színesbe, fehér műanyag öntapira, köszönöm, 2500 forint lesz.
2013. okt. 2. 02:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Köszönjük, hogy tovább rombolod az "ufókutatás" hírnevét, Zoltán, jót cselekszel.
2013. okt. 2. 10:36
 7/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. okt. 2. 15:26
 8/18 anonim ***** válasza:

Tehát arra gondolsz Zoltán, hogy egy valamilyen anyagot beküldenek egy gépbe (mondjuk cnc, forgácsoló, stb.), majd a végén kijön a kész termék?

Amennyiben igen, gratulálok! El sikerült érni a 20. századot, még egy évszázad és köztünk vagytok.

2013. okt. 2. 15:58
 9/18 Információ Kapitány ***** válasza:
Az Úfókat nem csak a tenifevőket!
2013. okt. 2. 23:25
 10/18 Wadmalac ***** válasza:

"Akik már jártak UFO belsejében (köztük magam is)"

Innentől mindent elhiszek. :)

2013. okt. 21. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!