A UFÓ-kat nyomtatják?
Zoltán Kvantumfizikus kérdése:
Akik már jártak UFO belsejében (köztük magam is), azok számára ismert az, hogy a belső bútornak nevezhető ülőalkalmatosságok, az ágy, de maga a kezelő és vezérlőfelület is nem különböző anyagokból lett "összeépítve", hanem egy darabban van az egész. Egy anyagból van minden belül.
Biztosan fogtál a kezedbe olyan műanyagot ami lyukacsos volt és benne egy másik lyukacsos labda, amiben egy újabb kisebb átmérőjű lyukacsos labda található és így tovább. Példaként a neten ezt az ábrát találtam, ez nem pont ugyanaz, de nagyjából hasonló a szituáció [link]
*
Nagyon hasonló a helyzet az UFÓ-val. Nagyon is lehetségesnek tartják ufókutatók és Én is, miszerint magát az UFÓ-kat az idegenek gyakorlatilag egy fejlett 4D-s nyomtatóval nyomtatják.
Mit gondolsz erről ?
Ha létezik olyan civilizáció, amelyik el tud jönni hozzánk, annak a technológiákra vonatkozó ismerete több nagyságrenddel magasabb mint a miénk.
Fogalmat sem tudunk alkotni egy ilyen technológiáról, és akkor azon kéne filozofálni, hogy egy XX. században kiötlött és a XXI. sz legelején megvalósított technológiát használnak e az űrhajók gyártásához?
Be kéne már fejezni ezt az ostoba bohóckodást!
"Akik már jártak UFO belsejében"
Kedves Zoltán!!! Nem érzed a kérdésben rejlő ellentmondást??? UFO: betűszó, jelentése Azonosítatlan repülő tárgy... De ha már jártam volna benne, akkor nem lenne azonosítatlan...
Most tekintsünk el a transzpondert nem használó repülőgépektől, mert a radaron az is UFO, mivel nem tudják azonosítani...
Szerintem menj aludni, mert holnap suli, és nem egyszerű a szorzótábla...
Jó éjt!!! Szép álmokat!!! És ha ilyeneket álmodsz, hűzd ki a kezed a biliből...
Tehát arra gondolsz Zoltán, hogy egy valamilyen anyagot beküldenek egy gépbe (mondjuk cnc, forgácsoló, stb.), majd a végén kijön a kész termék?
Amennyiben igen, gratulálok! El sikerült érni a 20. századot, még egy évszázad és köztünk vagytok.
"Akik már jártak UFO belsejében (köztük magam is)"
Innentől mindent elhiszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!