UFO-k rabolhatnak embert?
Figyelt kérdés
Esetleg olyan ember valásza, aki ért ehhez lenne a leghasznosabb. Humor Heroldok válaszát nem kérem!2013. szept. 26. 20:31
11/20 anonim válasza:
Pedig lehet jobban járna az, akit nem hoznak vissza.
12/20 anonim válasza:
Mi a kérdés? Szabad-e nekik, vagy képesek-e rá?
13/20 A kérdező kommentje:
Kepesek e ra
2013. szept. 27. 13:06
14/20 anonim válasza:
Aki magát szakértőnek mondja a témában, úgyis azt fogja írni, hogy elrabolhatnak. Ha szűkíted a válaszolók körét, azzal meghatározod a választ is.
15/20 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel, egyre gyorsabban fogy a magyar. Ez nem lehet véletlen! Rabolhatnak-e?!?!?!? Tömegesen visznek minket. És nem tudunk semmit tenni. Én is csak várok, hogy elvigyenek és kész. Nagyon félek tőle!!!
16/20 A kérdező kommentje:
Komolyan?
2013. szept. 27. 22:35
17/20 anonim válasza:
Csak a hulyeket nem viszik el! Az okos embereket már mind elvitték.
18/20 anonim válasza:
Persze hogy rabolhatnak,de kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható ez a cselekmény.
19/20 anonim válasza:
Igen de ha jól tudom még régen az amcsik kötöttek velük alkut technológiáért elvihetnek embereket de vissza kell hozniuk 24 órán belül. De ez lejárt már szerintem :)
20/20 anonim válasza:
Elvihetnek ajánlom magamat.Mert itt csak értelmetlenül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!