Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A paranormal-t linkelő embert...

A paranormal-t linkelő embert mi motiválja?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 02:52
1 2 3
 11/22 KJUsul ***** válasza:
0%

"Hála ezeknek a szemét tudósoknak, átlagosan 25-40 évvel tovább szidhatod őket." - ez egy ótvaros baromság, tipikus modern hazugság.

Másrészt, mire mennek a napi 12 órát a bányákban, ruhagyárakban, meg farmokon robotoló gyerekek milliói az én életkorommal? Na, ez meg a tipikus agyhalott liberális önzés mintapéldája, mert ugye ami jó neked, az jó mindenkinek akkor is ha beledöglenek....

Ilyenek vagytok ti érzéketlen, embertelen, agyhalott liberálisok...

2013. okt. 21. 10:35
 12/22 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

"Ilyenek vagytok ti érzéketlen, embertelen, agyhalott liberálisok..."

Bizony, bizony, ilyenek vagyunk... Még te is mondhatod a marhaságaidat, és mégis azt mondjuk, hogy még az ilyen Isten barmának is joga van élni, és minden hülyeséget összehordani.

Pedig lehet, hogy jobban járnánk, ha csak úgy egyszerűen spirituszba tennénk téged, és pénzért mutogatnánk.

2013. okt. 21. 10:44
 13/22 anonim ***** válasza:
#11: Tehát a mocskos tudósok miatt éheznek a gyerekek a bányákban. Kiváló eszmefuttatás, primitív fórumtársam ;)
2013. okt. 21. 10:44
 14/22 anonim ***** válasza:

#11 Ha jól sejtem, te sem egy barlang mélyéről netezel...

A legnagyobb képmutatás az, hogy Te szerinted a fejlett országok fejlettsége, társadalma mekkora kalap sz@r, de amikor emlékeztetnek, hogy ezt a kritikát azért mégse az iPhone-odról kellene csapatni, akkor hirtelen előjön érvként a harmadik világ. De csak ezért jön elő, egyébként teszel te is rájuk nagy ívben, mint a "modern" és "civilizált" emberek többsége.

2013. okt. 23. 16:29
 15/22 KJUsul ***** válasza:
31%

Látom a kis liberális majmok felhergedtek. Nekem nem hirtelen jutott eszembe a harmadik világ, én kis híján abban élek! Ha látnád, hogyan élnek emberek itt, ebben a kistérségben (Ormánság), tudnád, hogy a harmadik világ itt van az orrotok előtt!

Én egy düledező, ócska házban lakom, amely pár év múlva teljesen megsüllyed, és semmit nem tudok ellene tenni. Csak segélyem van, kirúgtak a rokkantságiból, csak idén 3 munkahelyen utasítottak el az üzemorvosok. 2000 forintos mobilnetem van, de ezt is csak azért fizetem, mert így tudok állásokra pályázni - ha ez nem lenne, még álláspályázatra se futná. A kazánomat drótokkal és kitámasztó fadarabokkal tartom össze a széteséstől, hogy ne fagyjak meg télen. Tavaly télen napi 3 szelet vajaskenyér volt a napi élelmem, mert minden pénzem tűzifára ment.

Nehogy már te oktass ki szegénységről, meg harmadik világról. Én minden nap gondolok rá. Ti meg már unjátok a gondolatát is, hogy mások nyomorán élősködtök, ócska sz-.a-.rháziak. És igen, mindehhez a hátteret a lefizethető, ócska "tudósok" adják, már ha egyáltalán megérdemlik, hogy tudósnak hívják őket.

A nagy tudományos liberalista közgazdászok semmivel se jobbak, mint a "tudományos szocializmus" fedőnevű téveszme meg a mindenféle fasiszta eszme ócska, embertelen hirdetői. Ugyanabból az antihumanista kígyófészekből kelt ki mindhárom.

Én a világot nem pártpropaganda füzetekből, meg ál-tudományos közgazdasági hablatyokból ismertem meg.

Ez a különbség köztem, meg köztetek. Hogy az Omen együttes egyik dalának címével írjam le a mibenléteteket: SÖTÉTSÉG TOMBOL!

2013. nov. 19. 15:27
 16/22 anonim ***** válasza:

>Én a világot nem pártpropaganda füzetekből, meg ál-tudományos közgazdasági hablatyokból ismertem meg.

Úgy tűnik, hogy te a világot a kisiskolás helyesírással összedobált, nevetségesen silány összeesküvő blogokon meg "leleplező videókon" keresztül ismerted meg.

Amúgy van némi igazság abban, amit írsz, a politika és a tudomány nem választható szét teljesen. De ettől még a sok baromság, amit például a paranormalon meg a hasonló kamu blogokon nyomatnak, nem lesz igaz. A hülyeség hülyeség marad.

2013. nov. 19. 16:08
 17/22 KJUsul ***** válasza:
31%

Hozzá tehetem, hogy magam nem járok ilyen helyekre. Csak rosszul vagyok attól, hogy másokat letréfliznek azért, mert hisz a szellemekben vagy az UFO-k létében, és olyan alakokra hivatkoznak, akiknek azt sem hinném el, amit álmukban kérdeznek!

Én nem hiszek a szellemekben és az UFO-k sem érdekelnek túlzottan, habár a létük szerintem nem hit kérdése, hanem tény. Hogy végül is mik vagy kik, azon vitatkozhat az, akit érdekel a téma. Engem speciel nem.

A paranormálisnak nevezett jelenségek sem hit kérdése, léteznek, de még sokáig nem fogja tudni senki, ezek mikor, hogyan működnek, egyeseknél miért, másoknál miért nem.

Ha ezért kisiskolás szellemi szintű, összeesküvés elmélet hívő vagyok, akkor büszkén vállalom a jelzőt!

A tudományos hablatyokat leszarom, az egyetlen igazi tudomány a matematika, a többi nagyrészt egyenletekben létezik a valóságban nem. Annál ostobább áltudományos hitet, mint az ú.n. "megmaradási törvényekben" való hit, elképzelni sem tudok. Aki ezeket beszopja, az még kisiskolás szintű sincs...

2013. dec. 3. 13:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell sekire hivatkozni ahhoz, hogy ne higgyek a szellemekben vagy az itt röpködő földönkívüliekben. Elég hozzá némi kritikus gondolkodás és elfogulatlanság.

>A paranormálisnak nevezett jelenségek sem hit kérdése, léteznek, de még sokáig nem fogja tudni senki, ezek mikor, hogyan működnek, egyeseknél miért, másoknál miért nem.

Jól fogalmaztál, paranormálisnak >nevezett< jelenségek léteznek, paranormális jelenségek azonban nem. Korrekt módon kivitelezett kísérletek esetén mindegyikről kiderül, hogy nem működik. Attól lesz valami paranormális, hogy paranormálisnak hiszik. Bár tény, hogy vannak érdekes esetek és jelenségek, úgyhogy érdemes kísérletezgetni.

> a többi nagyrészt egyenletekben létezik a valóságban nem

Ez annyira rövidlátó hülyeség, hogy alig tudok rá még válaszolni is. Ha körülnézel, szinte kizárólag olyan dolgokat látsz magad körül, amik azért jöttek létre, mert az „egyenletek” nagyszerűen megállják a helyüket.

>Annál ostobább áltudományos hitet, mint az ú.n. "megmaradási törvényekben" való hit, elképzelni sem tudok. Aki ezeket beszopja, az még kisiskolás szintű sincs...

A szokásos rizsa. A megmaradási törvényekben nem „hiszünk”. A megmaradási törvényeket >elfogadjuk<, mert minden, amit tapasztaltunk, alátámasztja, és semmi sincs, ami cáfolja. Ha sikerül megsérteni, áthágni valamelyik törvényt, akkor az megszűnik törvénynak lenni. Tudom, most az jön, hogy Egely már húsz éve összedobta a garázsában a hidegfúziót meg a vákuumenergiás örökmozgót, csak a „tudjukkik” elhallgattatták. Én ezzel nem tudok mit kezdeni, nem tudom cáfolni és nem is akarom. Ha van kedved, írd le, hogy miért tartod hülyeségnek ezeket a törvényeket.

>A tudományos hablatyokat leszarom

Látszik. Jobban tennéd, ha nem szarnád le, és értenéd egy kicsit azt, amit tagadsz és támadsz.

2013. dec. 3. 15:32
 19/22 anonim ***** válasza:

#9 és #14 vagyok.

Ha megsértettelek, KJUsul, azt sajnálom, de amit mondtam, azt fenntartom.

A mélyszegénység sokmindenre feljogosít, de speciel arra nem, hogy általad nem ismert dolgokról ítélkezz. Én a tudomány nélkül lehet, hogy belehaltam volna 5 évesen egy betegségbe, amiről azóta sincs gőzöm, hogy mi volt. Te is gondold át, hol lennél jelen korodban jelen társadalmi helyzeteddel, ha csak 200 évvel születsz korábban.

És még valami: mindez nem azt jelenti, hogy te "hálával tartozol" bármilyen tudósnak. De az képmutatás, hogy az egész(!) úgy ahogy van egy kalap sz@r, miközben élvezed az előnyeit. Igaz, hogy akikkel vitázol, azok nálad sokkal jobban élvezik, de attól még neked sincs jogod erről megfeletkezni.

Amit teljes joggal kritizálhatsz, az a politika, és a tudománnyal egyenes arányban növekvő emberi kapzsiság. Ne keverjük a tudománnyal.

A libsizést pedig nem értem. Az álláspontom (legalább is, amit kifejtettem belőle) eléggé konzervatív, szerintem.

2013. dec. 23. 22:25
 20/22 KJUsul ***** válasza:
48%

Nem vagyok egy kimondottan sértődékeny típus. Már több megmaradási törvény is megbukott, számtalan abszolútumnak hitt törvényről derült ki, hogy nem teljes, vagy csak lokális.

A világegyetem nagy. Tényleg! Hahaha...

Jó, humort félre téve:

1.) A világegyetemben lehetnek helyek, ahol a drágalátos törvényeink nem igazán működnek, vagy nem úgy, ahogy hisszük. Aki azt hiszi, hogy mindent tud, az a legostobább. A világegyetemnek majdnem annyi titka van, mint az életnek. Bármennyit is fejlődik az emberiség, bármilyen sokáig is létezzék, mindig lesznek új és még újabb titkok.

2.) Aki a megmaradási törvények bűvöletében él, soha nem fog megérteni semmit. Aki elfogadja, az tesped és nem fejlődik. Mondhat aki amit akar, számomra az ilyen ember nem tudós. A tudós mindig kételkedik és nyitott. A mai tudósok többségének csak előfeltételezése van, és ha olyant tapasztal, ami nem igazolja, egyszerűen nem vesz róla tudomást vagy hazudik egy nagyot. Ennek leggusztustalanabb példáit láthatjuk a "tudományos közgazdaságtan" és az "energetika" területén.

3.) A paranormális jelenségeket csak nagyon kevesen és nem nyilvánosan vizsgálták. Valójában csak keveset tudni erről. Néhány vizsgálatot utólag mocskoltak be. Ennek mestere James Randi bűvész. Különleges képességű embereket hív a show-jába, olyan körülményeket teremt, hogy semmiképp ne legyenek sikeresek, aztán megalázza őket. Egyszer egy tudományos kísérletben részt vevő testvérpárnak 250 ezer dollárt adott, hogy azt hazudják: az ő inasai, és csaltak a kísérlet alatt.

Azonban a hazugságok olyan primitívek voltak, hogy hamar lebukott. James Randi Magyarországi körútján a komplett MTA részt vett, az első sorban fújoltak és ordítoztak, mint a majmok. Ilyen emberek nekem nem tudósok, csak szarzsákok.

Nem vagyok művelt. A tudományt igenis tisztelem, habár még a felszínét se nagyon kapargatom. Csak a nyitott szemem és a józan eszem van. Életem során megtapasztaltam, hogy nem csak az van megfogok vagy megeszek. És azt is láttam, ahogy sokan gazdagodtak meg a paranormális jelenségek hirdetéséből és tagadásából is. És ahogyan én látom a pénz mindkét esetben ugyanonnan jön...

2014. jan. 18. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!