Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Eszrevettetek mar hogy 2008-...

Feher.farkas@tihi kérdése:

Eszrevettetek mar hogy 2008- 2009 tol megnott az ufok latogatasa?

Figyelt kérdés

sziasztok mielott belekezdenenk szeretnek tisztazni par dolgot

UFO=undetected fliing object=azonositatlan repulo targy nem eloleny

romanul is megvan OZN=obiect zburator neidentificat

magyarul miert nincs meg az hogy ART=azonositatlan repulo targy

na a kerdes az miert erdeklodnek az urlenyek irantunk otleteket kernek

2013. szept. 10. 11:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nezd meg ember 8 emberbol 3 tud normalis valasz irni s meg mi magyarok merjuk azt mondani hogy jaj istenem a vilag mennyire elnyom jaj mikor 8bol 3 ember normalis
2013. szept. 11. 12:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez teszt kérdés volt...
2013. szept. 12. 22:05
 13/15 A kérdező kommentje:
nem egyaltalan csak iiirtam ezt a kommit mert szerettem volna tudatni mindenkivel ezt a dolgot
2013. szept. 15. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor "közlemények" rovat előnyösebb lett volna. Már egyre ritkábban látogatok ide, épp ez miatt. Mert a sok bugyuta kérdés között napokig kéne keresgélnem azt ami engem érdekelne. Ha ilyen elferdült eszmével kapcsolatos híreket akarnék olvasni, arra számtalan ufós oldalon van lehetőségem.
2013. szept. 16. 20:14
 15/15 A kérdező kommentje:

ja szoval en most elferdult eszmeju vagyok vagy mi egyebkent jo par honapja nem jottem fel a gyakori kerdesekre mert mar elegem van hogy az egyik kerdez valami komolyat s a tobbiek pedig cikizik pl. volt egy ilyen kerdes is:

Mit valasztanatok verfarkas vagy vampir?-mar amennyire komoly kerdes

Verfarkas mert az jobban tud dugni.-egy "gyonyoru" valasz

tehat mar csak erre a kerdesemre vagyok kivancsi hany valasz erkezett es meg mennyi idiota van

2013. okt. 1. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!