Eszrevettetek mar hogy 2008- 2009 tol megnott az ufok latogatasa?
sziasztok mielott belekezdenenk szeretnek tisztazni par dolgot
UFO=undetected fliing object=azonositatlan repulo targy nem eloleny
romanul is megvan OZN=obiect zburator neidentificat
magyarul miert nincs meg az hogy ART=azonositatlan repulo targy
na a kerdes az miert erdeklodnek az urlenyek irantunk otleteket kernek
Észrevettétek már, hogy sokkal több ufós kérdés van itt, mint 1654 és 1893 között?
Mert szerintem igen, de bizonyítani nem tudom.
Azt vettem észre, hogy – az egyébként örvendetes – sajtószabadság a szemét terjedésének szabadsága is a nyakunkba szakadt.
Ha több is az UFO-észlelés, amiről értesülsz, az nem annak köszönhető, hogy több UFO repked odakünn, hanem annak, hogy:
- egyre több ember futkos kamerával, vagy más eszközökkel, amivel meg lehet örökíteni egy eseményt;
- egyre több emberhez és egyre gyorsabban jut el az információ;
- egyre több a kamuhír.
aha, észrevettem.
a gyakori kérdéseken, a paranormal oldalon, meg a videómegosztón.
de a valóságban, soha nem láttam.
Tudod, ahhoz képest, hogy gyerekkorom óta megy ez az ufómizéria, ráadásul - mint írod - 2008-2009 tol megnőtt az észlelések száma, a 40 évem alatt összesen 1, azaz egy UFO-t láttam.
Lehettem 16 éves, lent nyaraltam vidéken, és az a - helyiek által meg nem értett - ötletem támadt, hogy kint alszom a szalmakazal tetején.
Mielőtt elaludtam volna, bámultam a csillagokat, amelyek köztudottan jobban láthatók távol a város fényeitől.
Csodálatos látvány!
Na szóval, egyszer csak az addig vagy egy órán át megfigyelt, ötszög alakú csillagkép egyik tagja, elmozdult és nyugodt, lassú tempóban távozott Dél felé (vagy mittomén merre). Ne voltak villogó fények, csészealj, kicsi szürke emberkék, csak egy csillag, ami megunta addigi pozícióját és távozott.
Simán lehetett egy űrhajó is. Mármint a amcsiké, vagy a ruszkiké. De mivel nem tudtam azonosítani és repült, hát UFO lett. Ennyi. 40 év és ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!