Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az elrablásokat összekeverik...

Az elrablásokat összekeverik az alvásparalízissel?

Figyelt kérdés

Jó néhány ember állítja, hogy elrabolták őket az ufonauták, de ilyenkor az alvásparalízis szóba sem jön, pedig a kettő nagyon hasonló élményeket ad. (én is tapasztaltam)

Szerintetek?

2013. szept. 3. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a kettő két külön dolog, bármennyire is szeretnék egybemosni egyesek.

Nekem és még sok embernek volt alvásparalízise, mégsem láttam sosem földönkívülieket és nem is vízionáltam hogy elraboltak.

Tény, hogy bizonyos pontig az elrablásos eset hasonlít az alvásparalízishez, nézzük meddig:

Ha alvásparalízised van nem tudsz mozogni. Néha talán árnyakat, vagy emberi alakszerű figurákat látsz magad körül, 1-2 személyt.

És ennyi. Ennyiben ki is merül a hasonlóság.

Ha alvásparalízised van akkor elmúlik pár perc alatt és ennyi, nem történik semmi.

Elrablásos esetnél viszont tovább folytatódik a dolog sokkal, de sokkal és nagyon sok dolog történik. Aki ismeri az elrablásos eseteket úgyis tudja hogy micsoda.

Ja és még valami: alvási paralízised nem lehet kocsivezetés közben vagy úgy hogy ébren vagy. Mégis számoltak be így elrablásról.

2013. szept. 3. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Hasonlít. Alvásparalízisben sem vagy egészen magadnál. Aki azt állítja, hogy elrabolták az ufók, az pedig végig hallucinál- Ilyen eset egy sincs bebizonyítva,.
2013. szept. 3. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Jaa...! Igen. "Messzirő gyütt ember aszt mond amit akar."

És néhány feltűnési viszketegségben szenvedő meg filmet csinál belőle. De hát nem tehetünk róla, Neki ez a munkálya, ebből él. Aztán néhány fura figura a filmet látva, sötétedéskor retteg, és a bolhát is elefántnak véli.

2013. szept. 3. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocs a kérdésre a válasz lemaradt.

Nem keverik össze, mert az utóbbi orvosilag kiküszöbölhető!

2013. szept. 3. 18:25
 5/9 nagylzs ***** válasza:
Szerintem részben igaz. Van aki összekeveri vele. Az is lehet hogy valakit tényleg elraboltak, és a későbbiekben egy alvási paralízis során újraéli az elrablás részleteit, és azt hiszi hogy megint elrabolták.
2013. szept. 4. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:

"Jó néhány ember állítja, hogy elrabolták őket az ufonauták"

Az a jónéhány ember vagy bolond, vagy be volt drogozva, vagy hazudik.

2013. nov. 13. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Alvás paralízisről eddig még nem hallottam,sajnos itt se mondta senki,mi az.Velem is történt nagyon rossz dolog aztán majd ki-ki oda teszi ahova akarja.

24,vagy 25 éves voltam. Aludtam éjjel ágyamban hason,bal karom alattam. Teljesen elzsibbadva.Még alszom,de tudom ha így maradok elvesztem a karom,talán meg is halok. Mozduljak meg...de hogyan... Végül egy roppant nagy akarással sikerült "legurulnom" lefordulnom a karomról,de hogy ezt minek kell nevezni? Nem tudom. Talán csak egy rossz megélés alvás közben.

2014. júl. 29. 20:34
 8/9 nagylzs ***** válasza:

#1. De szóbajön. (Te is épp ezt hoztad szóba, nem vagy vele egyedül.)

#2. Biztos hogy van aki összekeveri.

#3. Nem biztos, hogy mindenki összekeveri.

2014. júl. 29. 21:51
 9/9 Viktor9309 válasza:

Sziasztok!

Én gyerekkorom óta tapasztalok alvásparalízist, szinte már megszoktam, leginkább akkor jön elő ha nem alszok rendesen.

Viszont 15-16 éves koromban volt egy olyan élményem amit nem tudok hova tenni a mai napig, azt tapasztaltam hogy felkelek éjjel a semmire minden előzmény nélkül és egy nagyon fura érzés kapott el, ment a tv és elkezdtem körbe nézni a szobába majd arra lettem figyelmes, hogy a szék alatt látok egy lábat ami nagyon fura és kicsi volt és fehér testhez simuló ruha volt rajta majd felnéztem és mintha valaki figyelgetne a szék mögül. Azonnal ledermedtem a félelemtől majd olyan pánikba estem, hogy átugrottam a testvéremhez a másik ágyba és azonnal fel akartam kelteni csak közben csóró gyereket fejbe térdeltem véletlenül.😃Szétnéztünk a szobába meg a lakásba de nem találtunk semmit majd rá két napra ugyan ez történt annyi különbséggel, hogy felkeltem éjjel és nem tudtam megmozdulni, viszont vakító fehér fény volt mindenhol és kirajzolódott előttem három alak. Minden erőmmel próbáltam megmozdulni, küzdeni stb. és egyszer csak magamhoz tértem, teljesen levert a víz, pulzusom az egekben és szó szerint úsztam az izzadtságban.

Nem igen tudtam hova tenni ezt az egészet szerintem csak egy rossz álom volt, de teljesen más volt mint egy paralízis és soha nem fogom elfelejteni.

márc. 25. 00:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!