Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az idejáró földönkívüliek...

Az idejáró földönkívüliek miért nem veszik fel a kapcsolatot hivatalosan is velünk?

Figyelt kérdés

Természetesen a kérdés azokhoz szól akik hisznek benne, esetleg észlelték őket, akár még kapcsolatba is léptek velük.

Tehát a szkeptikusokhoz nem szól, kivéve ha azok nem kezdik elmondani hogy "hol a bizonyíték, nem hiszem el" handa bandát, hanem értelmesen megtudják válaszolni az adott kérdést.

Vajon mi okuk lehet, hogy nem veszik fel hivatalosan is a kapcsolatot és csak megfigyelnek minket?

#idegen #földönkívüli #UFO #repülő szécsealj
2013. aug. 29. 20:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem azt sem tudnák, mi az, hogy "hivatalosan". Lehet, hogy náluk mindenki egyenlő, vagy anarchia van, nem biztos, hogy ismerik a "hivatalos" fogalmát.
2013. aug. 30. 10:41
 12/23 anonim ***** válasza:
53%

Ide nem járnak földönkívüliek sőt. Nem érdekes hogy minden nap van 12345 UFo észlelés, nem gyanús?

A földönkívüliek (már ha léteznek ilyen intelligenciák) valószínüleg nem repkednének ide és villantanának egy kis fényt minden nap.

A Hold felszínén sem laknak idegenek. A Marson sem sőt még a jupiter középpontjának atommagjában sem!

De ha nem hiszed el írj már nekem bizonyítékot hogy ezek minden nap iderepkednek hogy aztán lezuhanjanak.

2013. aug. 30. 11:01
 13/23 anonim válasza:
58%

Én hiszek benne, hogy nem csak mi vagyunk ebben a hatalmas univerzumban.

A kérdésre válaszolva pedig, ha léteznek, én azt tartom elképzelhetőnek, hogy ők, mint fejlettebb intelligencia, képtelenek megtalálni a módját annak, hogy érintkezésbe lépjenek velünk. Mielőtt lehurrognának, mondok egy példát. Te is fejlettebb vagy egy csótánynál, nemde? Hogy adod a tudtára?

2013. aug. 30. 11:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez egy elég rossz példa, mivel a csótány értelmi szintje sehol sincs.
2013. aug. 30. 12:01
 15/23 anonim válasza:
Lehet, hogy a miénk pedig az ún. "földönkívüliekhez" képest nincs sehol.
2013. aug. 30. 12:17
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát maximum a tied, ha ilyeneket állítasz.
2013. aug. 30. 12:27
 17/23 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy a 12-es szellemileg visszamaradott, mert valószínűleg nem fogta fel amit írtam :)

Akik értelmesen írtak, azoknak köszi!

2013. aug. 30. 14:32
 18/23 anonim ***** válasza:

11:26

Honnan veszed hogy intelligensebbek nálunk?már ha lèteznek

Lehet hogy kb az ókori ember fejlettségén van.

2013. aug. 30. 16:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Jó kérdés... Az én tippem az, hogy nem is látogattak ide földönkívüliek.
2013. aug. 31. 17:10
 20/23 anonim ***** válasza:
70%
Nekik ez a bolygó nem túl fontos. Nem jó leszállóhely. Túl erős a gravitációja. A kisebbeket szeretik ahonnan könnyen le-fel szállnak. Rejtetten élnek a félhományban. A technológiai szintjük jóval magasabb mint a földi civilizációnak. Ez a bolygó nem ellenfél számukra. És spirituálisan még nem degradálódtak ennyire mint az itteni népesség. Megvannak a módszereik arra, hogy beleszóljanak valamennyire az itteni civilizáció alakulásába, anélkül, hogy ide jönnének az űrhajóikkal. Persze az egoista földi emberek azt hiszik, hogy ők a világ közepe és el nem tudják képzelni, hogy miért nem veszik fel velük a kapcsolatot. Ez egy katonai civilizáció odakint a mi naprendszerünkben. Ha nagyon fontos lett volna nekik a föld akkor már rég elfoglalták volna.
2013. szept. 6. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!