Az idejáró földönkívüliek miért nem veszik fel a kapcsolatot hivatalosan is velünk?
Természetesen a kérdés azokhoz szól akik hisznek benne, esetleg észlelték őket, akár még kapcsolatba is léptek velük.
Tehát a szkeptikusokhoz nem szól, kivéve ha azok nem kezdik elmondani hogy "hol a bizonyíték, nem hiszem el" handa bandát, hanem értelmesen megtudják válaszolni az adott kérdést.
Vajon mi okuk lehet, hogy nem veszik fel hivatalosan is a kapcsolatot és csak megfigyelnek minket?
Ide nem járnak földönkívüliek sőt. Nem érdekes hogy minden nap van 12345 UFo észlelés, nem gyanús?
A földönkívüliek (már ha léteznek ilyen intelligenciák) valószínüleg nem repkednének ide és villantanának egy kis fényt minden nap.
A Hold felszínén sem laknak idegenek. A Marson sem sőt még a jupiter középpontjának atommagjában sem!
De ha nem hiszed el írj már nekem bizonyítékot hogy ezek minden nap iderepkednek hogy aztán lezuhanjanak.
Én hiszek benne, hogy nem csak mi vagyunk ebben a hatalmas univerzumban.
A kérdésre válaszolva pedig, ha léteznek, én azt tartom elképzelhetőnek, hogy ők, mint fejlettebb intelligencia, képtelenek megtalálni a módját annak, hogy érintkezésbe lépjenek velünk. Mielőtt lehurrognának, mondok egy példát. Te is fejlettebb vagy egy csótánynál, nemde? Hogy adod a tudtára?
Örülök, hogy a 12-es szellemileg visszamaradott, mert valószínűleg nem fogta fel amit írtam :)
Akik értelmesen írtak, azoknak köszi!
11:26
Honnan veszed hogy intelligensebbek nálunk?már ha lèteznek
Lehet hogy kb az ókori ember fejlettségén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!