Laboratóriumba vizsgálják a Horvát UFÓ fejet? Melyik fajt ismered fel benne?
Földönkívüli lény maradványát találhatták meg Horvátországban :
Az egyetlen racionális magyarázatnak azt látja egy muraközi település polgármestere, hogy valamikor idegen űrlényt temettek a helyi temetőbe, most laboratóriumban vizsgálják az UFO-fejet.
Bővebbe itt olvashatsz [link]
Útólsó!
Nekem volt egy hullámos papagáj, amit nem lehetett lefényképezni. Bárhogy állítottam be a fényképezőgépet, a megvilágítást, a körülményeket, az eredmény mindig ugyan az volt. A papagáj környéke mindig színes, és éles, még az ágnak a rügyeit is tisztán lehetett látni, amilyen ült, vagy állt, de a papagáj az mindig egy elmosódott fehéres paca lett a kép közepén. Egyébként a papagáj színe, a háta és szárnya sötétzöld, a hasa alja felé citromsárgára világosodott, a csőrétől a bögye közepéig volt egy bíbor színű nyakkendője, és a farka is zöldből bíborba ment át.
Tehát, nem kell ahhoz ufónak vagy idegen lénynek lenni, a természetben is lehet találni néha furcsa dolgokat!
"a természetben is lehet találni néha furcsa dolgokat!"
Szó se róla, ezt senki sem tagadja. Csak van egy szó a mondatodban, ami nem igazán vág ide. Azt írod: LEHET találni. Vagyis előfordul. Igen, előfordul, de nem törvényszerű, mint az állítólagos UFO-k esetében.
Hallottam olyan elméletet, miszerint a hajó gravitációs hajtóműve elgörbíti a fényt a hajó körül, azért mosódik el, de ez nem magyarázza azt, hogy a tanú tisztán látja, a gép meg nem. Akkor a szemtanúnak is elkenődne. Szóval ez is sántít.
A normál filmet haza lehet vágni radioaktivitással meg UV-fénnyel is.
De azt a trükkös hatás megnézném, ami egyformán tud hatni a CCD-re meg a celuloidon az ezüstnitrátra is.
Az meg már végképp elborult elmélet, hogy az idegenek direkte gyúrnak a fotók hazavágására.
Ezért szerintem a rossz felvételek tényleg nagy érv a szkeptikusok kezében.
Valóban kicsi az esély arra, hogy valaki észre is vegyen egy UFO-t, meg legyen is kéznél fényképezőgép-video, meg legyen is ideje használni és kivárni a legfotogénebb pózt. De a mai, fényképezős-videózós telefonokkal teli világban ez az érv egyre gyengébben áll meg a lábán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!