Laboratóriumba vizsgálják a Horvát UFÓ fejet? Melyik fajt ismered fel benne?
Földönkívüli lény maradványát találhatták meg Horvátországban :
Az egyetlen racionális magyarázatnak azt látja egy muraközi település polgármestere, hogy valamikor idegen űrlényt temettek a helyi temetőbe, most laboratóriumban vizsgálják az UFO-fejet.
Bővebbe itt olvashatsz [link]
# 20 Annunaki biztos nem lehet, mert azoknak hosszúkás koponyájuk van. Egyre inkább hajlok afelé, hogy ez egy guargumi volt. Mint írják: " a fej gumiszerű lágy anyaghoz hasonlít, a szája pedig olyan, mint egy csőr"
Ezek a jellemzők illenek a guargumikra, amik valahogy így néznek ki: [link]
Űrlény? Úszóhártya? Űrlény...?
Ez ütött. xD
Nesze neked guargumi:
Pedig Viperahal kolléga nagyon is jól ábrázolta ezt a lényt. A guargumik egy messzi bolygón élő kétéltű fajból fejlődtek ki és ezért még hordoznak néhány tulajdonságot ősüktől. Ezért van még úszóhártyájuk és ezért helyezkedik el a légzőnyílások a fejük felső részén.
Én már csak tudom, hisz szakértője vagyok a Gyakorikérdéseken fellelhető lényeknek.
Vajon miért van az, hogy valahányszor UFO kerül a kamera látószögébe, a videók mindig ugrálnak, elhomályosulnak, stb. És miért van az, hogy ma, amikor leggagyibb telefonban is kimillió megapixeles kamera van, a fényképek mindeg elmosódottak, rossz minőségűek.
Huh, ezt ki is teszem kérdésnek.
"Vajon miért van az, hogy valahányszor UFO kerül a kamera látószögébe, a videók mindig ugrálnak, elhomályosulnak, stb.
Mert az ufó kisugárzása tönkreteszi és zavarja a kamerát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!