Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Laboratóriumba vizsgálják a...

Laboratóriumba vizsgálják a Horvát UFÓ fejet? Melyik fajt ismered fel benne?

Figyelt kérdés

Földönkívüli lény maradványát találhatták meg Horvátországban :

Az egyetlen racionális magyarázatnak azt látja egy muraközi település polgármestere, hogy valamikor idegen űrlényt temettek a helyi temetőbe, most laboratóriumban vizsgálják az UFO-fejet.

Bővebbe itt olvashatsz [link]

2013. aug. 21. 15:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
én meg tanáltam egy csészealjat állígbirtam haza vinni. [link] xDDDDD
2013. aug. 21. 22:01
 22/34 anonim ***** válasza:
[link] xD
2013. aug. 21. 22:06
 23/34 anonim ***** válasza:

# 20 Annunaki biztos nem lehet, mert azoknak hosszúkás koponyájuk van. Egyre inkább hajlok afelé, hogy ez egy guargumi volt. Mint írják: " a fej gumiszerű lágy anyaghoz hasonlít, a szája pedig olyan, mint egy csőr"

Ezek a jellemzők illenek a guargumikra, amik valahogy így néznek ki: [link]

2013. aug. 22. 16:22
 24/34 anonim ***** válasza:

Űrlény? Úszóhártya? Űrlény...?

Ez ütött. xD

Nesze neked guargumi:

http://www.youtube.com/watch?v=ymVzlNs_bAI

2013. aug. 22. 23:56
 25/34 anonim ***** válasza:

Pedig Viperahal kolléga nagyon is jól ábrázolta ezt a lényt. A guargumik egy messzi bolygón élő kétéltű fajból fejlődtek ki és ezért még hordoznak néhány tulajdonságot ősüktől. Ezért van még úszóhártyájuk és ezért helyezkedik el a légzőnyílások a fejük felső részén.

Én már csak tudom, hisz szakértője vagyok a Gyakorikérdéseken fellelhető lényeknek.

2013. aug. 23. 11:39
 26/34 anonim ***** válasza:
Jézusom. :D
2013. aug. 23. 13:46
 27/34 Wadmalac ***** válasza:
Nekem kapitális taplógombának tűnik. Meg hoaxnak. :)
2013. aug. 27. 10:07
 28/34 anonim ***** válasza:

Vajon miért van az, hogy valahányszor UFO kerül a kamera látószögébe, a videók mindig ugrálnak, elhomályosulnak, stb. És miért van az, hogy ma, amikor leggagyibb telefonban is kimillió megapixeles kamera van, a fényképek mindeg elmosódottak, rossz minőségűek.

Huh, ezt ki is teszem kérdésnek.

2013. aug. 28. 17:29
 29/34 A kérdező kommentje:

"Vajon miért van az, hogy valahányszor UFO kerül a kamera látószögébe, a videók mindig ugrálnak, elhomályosulnak, stb.

Mert az ufó kisugárzása tönkreteszi és zavarja a kamerát

2013. aug. 28. 17:36
 30/34 anonim ***** válasza:
Mérte már valaki ezt a kisugárzást? Mert ha nem, ez is csak egy hipotézis marad, ami köré remek elméleteket lehet szőni.
2013. aug. 29. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!