Elrabolnak engem a földönkívüliek?
"Mégis miért van az hogy nemtől, kortól, vallástól és tartózkodási helytől függetlenül mindenki ugyanazt "képzeli"? Nagy fejű emberkéket, akik elvisznek műteni egy szobába, egy gépbe fénysugáron keresztül. Hm?
Sok mindenkit nem érdekel az UFO ügy, nem néz ilyen filmeket stb. szóval semmiféle kihatással nincs az életére. Ezzel nem lenne magyarázható, hogy ilyen képek jönnek elő MINDENKI fejében... "
Hirtelen több magyárzat is jut eszembe a felvetett kérdésedre: tömeghisztéria, tömegpszichózis, vagy csak egyszerűen mindenki ugyanazt kamuzta, mer' már a Dezső is ezt hazudta, akkor biztos nekem is jobban el fogján hinni. Valaki kitalálta 50-60-70 (saccolok) évvel ezelőtt, hogy a földönkívüliek kicsik és szürkék, jó nagy szemekkel, azóta ez megy. A 21. században meg talán ne állítsuk már, hogy olyan ember létezhet, aki még egyszer se látott véletlenül a tévében/interneten földönkívüliekkel kapcsolatos bármit, mikor mindenhonnan ez folyik. Az X akták tartalmazza az összes klisét (igen, láttam, onnan tudom), az meg több csatornán is ment, itthon is, meg gyanítom kb. minden országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!