Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az emberiség egy része a...

Az emberiség egy része a Nibiruról származik?

Figyelt kérdés

A sumer ékírásos táblák arról írnak, hogy az istenek teremtették az embert. A Bibliai is azt írja. Míg előbbi ezeket annunakiknak nevezik, utóbbi nefilimeknek. A sumérok így ábrázolták őket:

[link]

[link]

Biblia azt írja: párosodtak az emberek leányaival

Summer azt írja: a földi géneket keresztezték a saját génjeikkel az Istenségek

Most a szkeptikus megkérdezhetné hogy lehet, hogy E.T. kereszteződjön egy emberrel?

A summér ékírásos táblák, a teremtésmítoszok megadják a választ: Le van írva isten nevekkel stb. hogy egy X bolygó összeütközött a mai Föld helyén keringő bolygóval, kiszakadt belőle a Hold így pályát változtatva elnyúlt. Ez az X bolygó Nibiru nevet kapta, ami 3600 éveként elvileg erre jön, de elnyújtott pályán. Az összeütközés során az élet csírái átkerültek az éppen kialakuló Földre. Így az élet biokémiai alapja azonos volt a két bolygó élőlényei esetében és ez magyarázza a hasonlóságot az emberek és istenek között.

Azaz az "istenek saját képmásukra teremtették az embert".

A summerek és a Biblia ugyanazt mondja el.

A NASA 1983-ban bejelentette hogy egy ismeretlen bolygót fedezett fel, mégis visszavonta de nem magyarázta meg miért?

[link]

Ezekből következtethető hogy részben mi is a Nibiruról származunk, mint ahogy már sok tudós is hasonlóan vélekedett: az élet csírái kívülről érkeztek.

2013. júl. 24. 21:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"5 fokkal megváltozna, kihalna MINDEN élőlény... "

Ezt rosszul tudod, mert nem halnának ki a baktériumok és az egysejtűek sem, a hüllők sem, és rengeteg halfaj sem :-)

2013. júl. 25. 12:58
 22/26 A kérdező kommentje:

Szörnyű látni hogy akik értelmeseket írnak akár egyezik a véleményük az elmélettel, akár nem azokat lepontozzátok, míg akik betrollkodnak azokat felpontozzák. Gratulálok trollok és trollszkeptikusok, sok ész van látom...

Amúgy én egyszer sem írtam hogy elhiszem ezt, én csak feltettem egy kérdést. Ez már az írás kicsavarása.

De örülök, látom vannak értelmes kommentek is, és megy a pro-kontra dolog :)

2013. júl. 25. 14:47
 23/26 anonim ***** válasza:
74%

Próbáld ki, hogy a "Vallás" rovatban is előállsz a Nibirus/Annunakis felvetéssel, és ne felejts el ott is a Bibliára hivatkozni.

Gyere vissza, miután darabokra aprították a kérdésedet.

2013. júl. 30. 02:00
 24/26 Villácska ***** válasza:
46%
Sok tizenéves :D Szerintem ha feltennétek egy ilyen kérdést egy profnak kiröhögne
2013. júl. 31. 20:10
 25/26 BlackSword ***** válasza:
42%
Klíma... Ez jó... Csak pl az ősembernek sem volt...
2013. júl. 31. 20:33
 26/26 anonim ***** válasza:
76%

az a baj,hogy az egy akkád dombormű a beporzóval szakállal,szárnyakkal nem pedig sumér.

de pár ezer év ide vagy oda,vagy egészen másik népcsoport alkotása mindegy is nem?:)

a sumér agyagtáblák meg nem említenek semmi ilyet.

ilyen csak sitchin sci-fi könyveiben vannak amiket a sumér agyagtáblák ihlettek.

2018. márc. 18. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!