Az emberiség egy része a Nibiruról származik?
A sumer ékírásos táblák arról írnak, hogy az istenek teremtették az embert. A Bibliai is azt írja. Míg előbbi ezeket annunakiknak nevezik, utóbbi nefilimeknek. A sumérok így ábrázolták őket:
Biblia azt írja: párosodtak az emberek leányaival
Summer azt írja: a földi géneket keresztezték a saját génjeikkel az Istenségek
Most a szkeptikus megkérdezhetné hogy lehet, hogy E.T. kereszteződjön egy emberrel?
A summér ékírásos táblák, a teremtésmítoszok megadják a választ: Le van írva isten nevekkel stb. hogy egy X bolygó összeütközött a mai Föld helyén keringő bolygóval, kiszakadt belőle a Hold így pályát változtatva elnyúlt. Ez az X bolygó Nibiru nevet kapta, ami 3600 éveként elvileg erre jön, de elnyújtott pályán. Az összeütközés során az élet csírái átkerültek az éppen kialakuló Földre. Így az élet biokémiai alapja azonos volt a két bolygó élőlényei esetében és ez magyarázza a hasonlóságot az emberek és istenek között.
Azaz az "istenek saját képmásukra teremtették az embert".
A summerek és a Biblia ugyanazt mondja el.
A NASA 1983-ban bejelentette hogy egy ismeretlen bolygót fedezett fel, mégis visszavonta de nem magyarázta meg miért?
Ezekből következtethető hogy részben mi is a Nibiruról származunk, mint ahogy már sok tudós is hasonlóan vélekedett: az élet csírái kívülről érkeztek.
igen
eldöntendő kérdés volt
téma lezárva
Elismerem, engem meggyőztél. Komolyan! Nem tudom megtámadni az érvelésedet, még ha akarnám se! És nem tudok semmit hozzátenni, mert én ehhez alapból hüIye vagyok.
Visszakérdezhetek? Az, hogy földönkívüliek tenyésztettek ki minket, hogy látogatnak, meghogy itt mászkálnak köztünk egy ideje, vajon fog BÁRMI hatással lenni az életemre? Tulajdonképpen van értelme olyan tudásnak, aminek nincs gyakorlati haszna?
# 1. Igazán "hasznos" válasz volt. Köszönöm
# 2. Oké,köszi
# 3. Miért kétled? Kifejted? :)
# 4. Az életedre? Hmm nézzük csak, ha semmi, ettől függetlenül érdekes. Milyen kihatással van az életedre hogy a suliban megtanultad mikor élt Ramses? Milyen kihatással van az életedre az, hogy megtanultad hogy hogyan jön létre a hó? SEMMI. De ettől függetlenül még jó tudni.
# 5. Akkor lehet is kilábalni belőle, ha nem tetszik.
Persze, csak is... Én azt hittem, hogy a ferengiek leszármazottjai vagyunk, mert egyesek kapzsibbak is, mint egy ferengi... Szóval ki tudja...
Aztán ott vannak még a klingonok utódai is és a vulkániaké...
Az ngc-s aligátorhal vadászok tutira a talaxiaiak utódai, míg a budhisták meg vulkáni utódok...
# 7. Az ostoba trollkodásodra nem vagyok kíváncsi
# 8. Köszönöm. Érdekes amit írsz. Azt nem tudni, hogy a Földnél közelebbi-e a pályája a Naphoz ha visszatér.
"Tehát évekig rettentő hideg kell hogy legyen rajta, majd pedig nagyon meleg." Attól függ, lehet az ottani élőlények hozzászoktak ehez. Lehet külsőségekben hasonlítunk, de a belő szervek, vagy a szervezet ás, hogy tűrje a hideget és a meleget is. De ez már csak találgatás persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!