Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan lehet ekkora badarságba...

Villácska kérdése:

Hogyan lehet ekkora badarságban hinni?

Figyelt kérdés
A sok UFO észlelésre gondolok. Rengeteg rossz minőségű kamera felvétel van amit az UFO "rajongók" felhoznak hogy "NA erre mit mondtok szkeptikusok?" Nem akarják elhinni hogy egy ilyen felvételre egy gömböt vagy egy fénycsóvát könnyebb rászerkeszteni mint megnyitni a youtube-t. Én hiszek benne hogy létezik rajtunk kívül élet valahol messze a világűrben, de ez már szánalomra méltó amikor reptoidokról meg még kitudja mikről azt mondják itt vannak közöttünk. A másik meg a sok történet hogy ez a nő meg az a férfi olyan dolgot mondott el az orvostudományból amit akkor még nem tudtunk, de őket elrabolták és ez a rendkívül fejlett létforma nem gondolt arra hogy talán el kéne altatni. Persze ilyet akárki mondhat. Na szóval, hogyan lehetnek az emberek ennyire primitívek hogy ilyeneket elhisznek?

2013. júl. 24. 19:29
1 2
 11/19 Wadmalac ***** válasza:

Nem kellene összemosni a színtiszta UFO észleléseket a sci-fi sztorikkal.

Mert a szó eredeti értelmében vett UFO-észlelésekre mérhetetlen mennyiségű hiteles dokumentum van.

Reptéri radarészlelések dokumentációi, katonai pilóták jelentései sőt a vadászgépek beépített videójának felvételei, titkosítás alól felodott kormánydokumentumok, hiteles civil videófelvételek stb.

A reptoidos és hasonló legendák más téma. Ezek teóriákból sok kézen átsétáltan kreált, bizonytalan származású és hitelességű dolgok.

Ez esetben lehet csak hitről beszélni, mert a tényszerű dokumentumoknál nem hit kérdése, hogy van vagy nincs.

Az UFO-témának is megvan a szenzációhajhász aspektusa, meg megvan a hiteles kutatásra érdemes része is.

Ne vegyük egy kalap alá.

2013. júl. 25. 11:27
 12/19 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező !

Szerencsére a hozzád hasonló korlátolt emberek egyre inkább kisebbségben vannak :-) Siess még elkaphatod a Tényeket a TelAviv2-őn hátha van valami jó kis celebhír :-)

2013. júl. 25. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Én láttam egy forgó kb 8-10 világító ponttal a szélén kirakott kerek általam ismeretlen repülő tárgyat tavaly, nem tudod nekem bebizonyítani, hogy nem volt UFO (ismeretlen repülő tárgy, szóval inkább idegen égitest) egyébként ott van a Roswelli esett is, 1945 körül te nem hamisítottál volna felvételt de más sem..az, hogy vakok vagytok ti az nem azt jelenti, hogy mi egy badarságban hiszünk én győri vagyok ahol talán a legtöbb bejelentés volt idehaza én is itt láttam kb feleltünk repült el...láttam és hiszek bennük, de soha nem bántanám egyiket se, mert érző lények ők is...
2013. júl. 25. 16:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Amúgy engem biztos nem hoztak volna vissza ha elrabolnak mert én szívrohamot kapnék xĐ
2013. júl. 25. 16:39
 15/19 A kérdező kommentje:

Akkor küldjetek nekem 1 darab olyan felvételt amit nem lehet cáfolni. Az meg más dolog ki mit állít távolról jött ember sok mindent állíthat. A Roswelli eset pedig tiszta politikai manipuláció volt. Amúgy meg hogyha itt repkednének felettünk akkor szerintetek miért nem csináltak volna már akármit is?

Valamiért jöttek és aki ekkora távot meg tud tenni 1 héten belül el tudja foglalni ezt a bolygót. Egyáltalán minek is jönnek akkor ide? Mert nem hiszem hogy csak repkednének felettünk.

2013. júl. 25. 20:48
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

Politikai manipuláció

Hát én itt égtem ki

Senkit sem érdekel mit hiszel egyébként, te vergődsz itt...

2013. júl. 26. 06:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Hallod szerinted én levideóztam hajnali 3-kor???

Amúgy meg itt van Szefiék videója, már ebben is vannak cáfolhatatlan videók:

http://www.youtube.com/watch?v=ZhADOzDICkc

2013. júl. 26. 10:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyébként az idegeneknek valószínűleg a vizsgálat a célja és semmi fajta támadást nem akarnak végre hajtani, mert, hogy logikusan nézve is minek? Amúgy ahhoz képest, hogy mi vagyunk itt a dilisek ahhoz képest én láttam olyat amit te nem tudsz megcáfolni te viszont esélytelen vagy rá, hogy bebizonyítsd, hogy nincsenek mert, hogy csak azt lehet bizonyítani, hogy vannak és azt nem, hogy nincsenek. Egyébként ha politikai részről tárgyalnál ne, hogy azt hidd, hogy Obama vagy akár Orbán Viktor ne tudna róluk...pusztán nem mondják el mert pánikkeltés lenne csak az egész, de amúgy az emberek egyre nagyobb, növekvő része hisz bennük és ez most véletlen nem függ össze az egyre nagyobb hülyeséggel.
2013. júl. 26. 10:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Reménytelenek vagytok xD Remélem majd benő a fejetek lágya :D
2013. júl. 26. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!