Hogyan lehet ekkora badarságban hinni?
Nem kellene összemosni a színtiszta UFO észleléseket a sci-fi sztorikkal.
Mert a szó eredeti értelmében vett UFO-észlelésekre mérhetetlen mennyiségű hiteles dokumentum van.
Reptéri radarészlelések dokumentációi, katonai pilóták jelentései sőt a vadászgépek beépített videójának felvételei, titkosítás alól felodott kormánydokumentumok, hiteles civil videófelvételek stb.
A reptoidos és hasonló legendák más téma. Ezek teóriákból sok kézen átsétáltan kreált, bizonytalan származású és hitelességű dolgok.
Ez esetben lehet csak hitről beszélni, mert a tényszerű dokumentumoknál nem hit kérdése, hogy van vagy nincs.
Az UFO-témának is megvan a szenzációhajhász aspektusa, meg megvan a hiteles kutatásra érdemes része is.
Ne vegyük egy kalap alá.
Kérdező !
Szerencsére a hozzád hasonló korlátolt emberek egyre inkább kisebbségben vannak :-) Siess még elkaphatod a Tényeket a TelAviv2-őn hátha van valami jó kis celebhír :-)
Akkor küldjetek nekem 1 darab olyan felvételt amit nem lehet cáfolni. Az meg más dolog ki mit állít távolról jött ember sok mindent állíthat. A Roswelli eset pedig tiszta politikai manipuláció volt. Amúgy meg hogyha itt repkednének felettünk akkor szerintetek miért nem csináltak volna már akármit is?
Valamiért jöttek és aki ekkora távot meg tud tenni 1 héten belül el tudja foglalni ezt a bolygót. Egyáltalán minek is jönnek akkor ide? Mert nem hiszem hogy csak repkednének felettünk.
Politikai manipuláció
Hát én itt égtem ki
Senkit sem érdekel mit hiszel egyébként, te vergődsz itt...
Hallod szerinted én levideóztam hajnali 3-kor???
Amúgy meg itt van Szefiék videója, már ebben is vannak cáfolhatatlan videók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!