Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A ufo topik haldoklik?

A ufo topik haldoklik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az "UFO észlelések / Földönkívüli élet" mióta ezoterikus dolog ?
2013. júl. 21. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Amióta kamu sztorikat terjesztenek ebben a témában.
2013. júl. 21. 23:37
 13/16 Antimod ***** válasza:

"Csak azt az egyetlen kérdezőt kellene kibannolni és sokkal jobb lenne"

Egyetértek, vannak nagyon értelmes és vitaindító témák is, de egy-két (?) ember tevékenysége a béka szintje alá süllyeszti az általános színvonalat.

2013. júl. 22. 09:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Minél többen reagálunk a trollok kérdéseire, annál kevésbé fogják bannolni, ugyanis a sok válaszló nagyobb reklámbevételt is jelent az oldalnak. Ignorálni kellene, és akkor lassan letisztulna a topik.
2013. júl. 22. 10:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Szeptemberig nem lehet béke itt, mivel a 6-14 (tisztelet a kivételnek) évesekig terjedő csoport nagyon pusztít itt, nem beszélve azokról akiktől már több értelmet lehetne elvárni, és tudhatnák azt is, hogy baloldalt ott van a Főoldal.
2013. júl. 22. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Annak aki a tudományt sürgetné terjeszteni a topicban:Minek?

Én már nem egy szín tiszta tudományos kérdést tettem fel,de a válaszok csak arról zengtek ódákat hogy "így beszűkült látásmódú vagy,meg úgy CIA rabszolga!"

Ha valakik,akkor a szkeptikusok terjesztenék a tudományt,de minek,ha mindig csak az arrogáns visszaszólások jönnek értük?

Itt szerintem nincs semmi baj.Az UFO topic szerintem csak egy kisebb vegetáláson megy át,az ide járogató trollok nagy része szerintem ráunt,a régi motorosok meg majd újra felelevenítik a topicot,ha már letisztult a környék.

Szerintem...

2013. aug. 2. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!