Ha úgy érzem UFO-t örökítettem meg fényképezővel, sőt videóval mit tegyek?
Én is hiszek a kérdezőnek, kíváncsi is lennék a videóra.De amint látom a sok okoskodó idejött sértegetni a kérdezőt, így már nem is csodálkozok ,hogy nem fogja megmutatni a videót. Azok akik nem hisznek az ufokban akkor mi a francnak jönnek ide és kezdenek el kioktatni minket? A mi véleményünket úgy se fogja megváltoztatni, ha láttunk ufot ha nem. Én hiszek benne, mert láttam is.Csak sötét volt és a telefonnal normális képet nem is lehetett volna csinálni:S Így megmaradt bennem mint egy emlék.De örülök,hogy én láthattam azokon megcsak röhögni tudok akik azt mondják,hogy csak MI létezünk ezen a hatalmas nagy univerzumba ahol több milliárd bolygó van...Én legalább már tudom az igazságot és sajnálom azokat az embereket akik nem láttak még, és emiatt ítélkeznek mert sokan hisznek a földönkívüli életben.
Sokat gondolkoztam azon ,hogy ha lenne felvételem videó vagy normális kép(nem telefon által) repülő csészealj-ról,na ná,hogy feltenném internetre.a sok okos meg biztosan írná, hogy jajj hamis,fake videó:) ugyanmár jól megcsináltad valami videószerkesztő programmal...Én az ilyen kommenteken megcsak nevetnék, közbe pedig tudnám mi az igazság:) Hiába próbálnám elhitetni velük az igazat, úgyse hinnének nekem.:)
Kedves utolsó hozzászóló! Úgy látom az agyad befogadóképessége erősen korlátolt, szerintem nem kellene ezt tovább erőltetned, mert még megárt az amúgy is drasztikusan megfogyatkozott agysejtjeidnek...
A többieknek pedig üzenem: Aki keres talál! - Aki keres talál kedveseim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!