Ha úgy érzem UFO-t örökítettem meg fényképezővel, sőt videóval mit tegyek?
Hát, pedig ennek egyértelműen repülő formája van.
Csináltam egy kis összehasonlítást:
Sajnos nem sikerült pont ugyan olyan szögből lefényképezett repülőgépet találnom, szóval ehhez mérten nézd, de még így is látszik a hasonlóság.
A felhők miatt, előfordulhatott, hogy néha eltűnt, majd hirtelen felbukkant. S ezért is ilyen egyszínű paca. Ill. a fényképező gépek technikai korlátai miatt.
Akkor töltsd fel valahova a videót is. Egyelőre kép alapján EGYÉRTELMŰ, hogy repülőgép alakja van.
Ettől még lehet igazad mert nem láttam még a videót, de alapvetően nem úgy kéne hozzáállni a dolgokhoz, hogy ha látsz valami furcsát az égen akkor az egyértelműen UFO.
A helyes hozzáállás az lenne, ha először logikával próbálnánk megmagyarázni, és ha ott minden elmélet elbukik, akkor gyanakodni valami extra nagy dologra. Nálad nem ezt látom, ezért is kételkedek. Plusz a kép is magáért beszél.
Amúgy az is előfordulhat, hogy az égbolton egyszerre 2-3 repülőgép is tartózkodik. S mivel a képeden látni, hogy felhős volt az idő, ezért simán előfordulhat, hogy nézted az egyiket, az eltűnt egy felhő mögött, majd elkezdted keresni az égbolton, és hoppá, 180 fokkal arrébb ott egy másik, majd az is eltűnik stb...
Szóval sajnos még ez se elegendő érv ahhoz, hogy akár egy UFO szaklap csak érintőlegesen is foglalkozna az esettel. Kicsit több kell ehhez. Mutasd azt a videót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!