Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mitől olvatt meg a lékkörben...

Mitől olvatt meg a lékkörben ez az UFO?

Figyelt kérdés
Én még ijent nem láttam 1:06-náél tisztán látni, ahogy az űrhajónak a szélei elkonyúlnak a forgási irányra 180'-fokos dőlészszögbe. Ez alatt aszt kell érteni, hogy a szélei megolvattak, de vajon miért lehetet ez ? A földi lékkör miatt vagy meghibásodott az elektrogravitációs hajtóműve ? http://www.youtube.com/watch?v=EFxC3H_6CK4

2013. júl. 16. 21:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Azt nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy nem mindent úgy írunk le, ahogy azt kiejtjük.
2013. júl. 16. 21:42
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sokkot kapott a helytelenírásodtól... mert helyesírásnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezném.
2013. júl. 16. 21:51
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Itt igazából azt látni, hogy fékezni próbál űrhajójával az idegen, mivel mostanra érkeztek meg az információi az emberi fajról. Mivel az emberi hülyeség végtelen, ezért ez egyfajta fekete lyukat generál, aminek gravitációjába került az erre közlekedő UFO, és szippantja be magába, nem tud szerencsétlen mit tenni.
2013. júl. 16. 21:54
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
Valőszínű, hogy az antigravitációs burka leszakadt és a hajó szélén deformálódik a metrikus tenzor.
2013. júl. 16. 21:57
 5/13 Salamon Bálint ***** válasza:
57%
Ez egyértelműen egy elektrogravitációs-hajóműhibás lufi. Vagy héliumos, bár az nem hangzik olyan szcifiesen.
2013. júl. 16. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem valami hülyegyerek játszik valami távirányítós repülővel aminek UFO alakja van ez a sok hülye meg a távolból levideózza valami tré kamerával aztán a sok hülye becsinál a gatyájába tőle...
2013. júl. 16. 22:08
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
A helyesírásod miatt olvaDt szét az ufó a léGkörben.
2013. júl. 16. 22:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Hol van ufó, s hol látható valami, ami olvad. Mert a vidjón (sic!) egyik sincs.

Alkoholista felvevőnek erősen remegett a keze, már nagyon inna.

Meteorológiai léggömb

Héliummal töltött Mylar léggömb

-----------

Szakértőként szeretném elmondani, hogy az első észlelő felvételéből képtelenség olyan állóképet kinyerni, mint amilyent mutatnak.

A második észlelő felvételén pedig teljesen egyértelmű, hogy összeomlott, visszatérő meteorológiai kutatóléggömb.

2013. júl. 16. 23:48
 9/13 anonim ***** válasza:
A lékkör azt jelenti, hogy kör alakban elhelyezkedő lyukak a jégen... Esetleg a loszándzselesz lékkörsz járt a fejecskédben?
2013. júl. 17. 08:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Na, hogy ezt is le lehessen pontozni, ismételek:

Ezek a mondatok a videó alatti kommentek:

„Alkoholista felvevőnek erősen remegett a keze, már nagyon inna.”

„Meteorológiai léggömb”

„Héliummal töltött Mylar léggömb”

------------------

Szakértőként szeretném elmondani, hogy az első észlelő felvételéből képtelenség olyan állóképet kinyerni, mint amilyent mutatnak.

No ezzel mi a baj? Nagyon komoly, kereskedelmi forgalomban nem kapható szoftverrel végig vizsgáltam a felvételt. Nem viccből írtam, hogy az állóképet nem lehet belőle úgy kimerevíteni, ahogyan be lett vágva a filmbe. De erről bárki más is meggyőződhet, akár ingyenes filmvágóval, vagy lejátszóval is.

A másik felvételen nem is ugyanaz látszik mint az elsőn, s teljesen egyértelműen felismerhető a légáramlatoknak kitett, „halott” ballon.

2013. júl. 17. 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!