Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van az, hogy UFO-s...

Miért van az, hogy UFO-s videók alá írják, hogy "UFO, de nem tudom, hogy melyik faj"?

Figyelt kérdés
Ez hatalmas badarság szerintem. ha logikusan belegondolunk, akkor ez csak azt bizonyítja, hogy az emberek mekkora sötét idióták. Sose találkoztunk velük, nincs semmi bizonyíték, hogy egyáltalán léteznek, tehát semmi tárgyi igazolás nincs róluk. Akkor Cartoon Networkos mesék alapján jöttek ezek a "fajok"? Nem értem, valaki volna szíves beavatni?

2013. júl. 15. 14:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#8-9

Így már világos! :)

ne haragudj, nem egészen értem, hogy ezzel mit is szeretnél kifejezni. Tudtommal a "kis szürke" és a "reptoid" megnevezést élőlények kapják, nem járművek (űrhajó). És te is írtad, hogy nem tudni ezeknek a valamiknek a fajukat. A hangsúly ezesetben a FAJ szón van. Hisz nem tudjuk, miféle izék ezek, rendszertanilag nem tudjuk sehova sorolni őket, mert azt se tudjuk, hogy "eszik, vagy isszák". Szóval nem tudjuk, hogy minek a törzsébe tartozik, az a törzs milyen osztályban van, és ez minek a rendjében van benne, stb- stb. És ennek ellenére már is a "faj" szót említetted. De nem lehet fajokat említeni addig, amíg azt se tudjuk, hogy például hüllők, vagy emlősök, vagy valami teljesen más. Hogy miért? Mert nincs rá tárgyi bizonyíték. Az, hogy látsz egy UFO-t, az nem azt jelenti, hogy nem egy kisgyerek RC helikoptere. És ha földönkívüli jármű lenne is, akkor se látjuk az "utast" benne, tehát fogalmunk sem lehet róla, hogy mégis mi az a "földönkívüli lény". Remélem érthető. :)

2013. júl. 15. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!