Vajon az UFO hívők, mekkora hányada látott már UFÓt?
Magam töprengek ezen a kérdésen, hogy vajon milyen nehéz lehet meggyőző bizonyíték nélkül a helyes utat meglátni.
Én magam is csak az egyetemi évek után ismerkedtem meg földönkívüliekkel, előbb a kis szűrkékkel, majd pedig a Reptoidokkal. Magam tapasztalhattam meg az idegenek technikáját magamon. Ha ezek a kapcsolatok utazások nem lettek volna meg, bizony véleményem szerint ma sem hinném el idegen lények itt létét, így nem is harakszok a szkeptiksuok teltoló válaszainak, mert az agymosás igen magas szintű és erős a felsőoktatásba.
Egy USA tanulmány szerint 1990-ben a lakosság UFO-kben hívői 20%-ba látott idegen járművet. arról viszont nincsen adat, hogy ez a világban mekkora hányadot tesz ki illetve ma sem tudni, hogy azóta ez a 20% hogyan változótt.
Véleményem szerint a lakosság UFÓ hívői megkockáztatom, hogy úgy 36-40%-ban láttak UFÓt. szerinted ez kb jó becslés? Te mennyit mondasz?
Akkor ezt most rakjuk össze: szóval a felsőoktatásban nagy az agymosás. Eddig világos. Te az egyetemi éveid után láttál földönkívülieket. Ez is oké. Nem érzed úgy, hogy:
1. Önmagadnak mondasz ellent?
2. Kiválasztott vagy, mert a földönkívüliek mindig téged visznek el valahova?
+1: Milyen anyagokat, és milyen sorrendben kell fogyasztani, hogy ezt érezd?
Szerintem nem lehetnek igazán sokan, akik tényleg láttak ufo-t. Személy szerint én sem. Viszont idegent már igen. Előtte úgy gondoltam, hogy oké biztos vannak, de nem foglalkoztam vele igazán.
Viszont az beszarás, amikor este arra ébredsz, hogy van valami a szobádban, és egyre kevésbé tudsz mozogni. Azt passzolom, hogy milyen faj volt, kisebb mint egy szürke. Azóta még egyszer volt hasonló élményem. Arra ébredtem, hogy fénysugár szűrődik be az ablakon, féltem és szólni akartam a páromnak, de megint csak nem tudtam mozdulni. Utána képszakadás. Maradtak még furcsa gyerekkori álmok, amikben furi zeppelin szerű hajók voltak, csak fémből. Ezek után nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ezek csak álmok voltak. Volt, hogy reggel a járdánkon ébredtem a párnámmal és a takarómmal. Arra még emlékszem, hogy kimentem az ajtón a cuccaimmal és közben azon gondolkoztam, hogy nem tudom, miért megyek miért teszem, mert nincs benne semmi logikus, aztán a járdán ébredtem. Azért ezek a dolgok rendesen meg tudják zavarni az embert. Nem igazán beszélhet róla, mert nem értik meg, kinevetik, hülyének nézik. Szóval szerintem azok többen vannak, akik hallgatnak, szépen csendben elvannak, és nem szólnak róla senkinek, hogy hisznek bennük, sőt le is tagadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!