Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO Japánban, no ehhez mit...

UFO Japánban, no ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
Tisztán látszik, ahogy az űrjármű antigravitációsan manőverezik, erre nem képes a mai movemaker sem. http://www.youtube.com/watch?v=ZZ8e6K1xXjQ

2013. júl. 11. 01:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem csak egy részeg pilóta volt...
2013. júl. 11. 01:47
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Erre nem képes 1 mai movie maker se... nem, csak ma már nincs oylan film ami nem lenne tele számítógépes jelenetekkel, amiről meg se mondanád, hogy azzal készült, ez is tökéletesen megvalósítható...
2013. júl. 11. 01:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem képesek rá? Ugyan, ez nagy hülyeség. Ez csak gyenge fércmű filmekben levőkhöz képest.
2013. júl. 11. 02:53
 4/15 anonim ***** válasza:
"Jappánba"? Oda bele nekije? Ezt szolóm!
2013. júl. 11. 06:26
 5/15 anonim ***** válasza:
A helyesírásod alapján te is valami UFO lehetsz...
2013. júl. 11. 07:01
 6/15 anonim ***** válasza:
A kép ugrál, elég szarul csinálták meg a felvételt, a lassítás a hatás miatt kell. A filmesek által is használt programokkal pedig akármilyen manővert, akármilyen mutatványt elérhetsz, és olyan járműt tehetsz a vidire, amilyet akarsz. Nem csak a movemaker létezik.
2013. júl. 11. 07:36
 7/15 anonim ***** válasza:

"elég szarul csinálták meg a felvételt"

Ezt pedig úgy értem, hogy a minőségre nem fordítottak elég időt. Ugyanolyan szar pixeles, mint a többi UFO felvétel, hiába próbálták látványosabbra a manővert.

És amikor a gyerek megy az úton, látszik, hogy a kamerát már direkt abba az irányba fordították, amerre az UFO jött. (Látszott ahogy arra mozgatták a képet). És hiába ment látványosan az a szar, csupán a járművet úgy oldották meg, hogy egy távoli Google-képet tettek oda.

És lehet, hogy komolyabban akarták megcsinálni a mozgás miatt a videót, mint a movemakerrel, de a látványt emiatt e*****ták.

2013. júl. 11. 07:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Kicsit be voltam b@aszva a sok szakétól!

Üdv: E.T.

2013. júl. 11. 08:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja persze:D és érdekesen megint szar minőségű lett a videó:DD
2013. júl. 11. 09:48
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kamu, ki az aki egy hószánon (amit két kézzel kell fogni !) nekiáll menet közben kamerázni ?!

OM

2013. júl. 11. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!