Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Piramisok a Déli-sarkon,...

Piramisok a Déli-sarkon, ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

Link a tudomány témakörből . [link]

[link]

video is van . [link]

Eddigi tudomásunk szerint a déli sarkon lehetett Antlantisz, no most megtaláltuk?

2013. jún. 20. 21:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért lett törölve az eredeti kérdés ????
2013. jún. 20. 21:28
 2/17 A kérdező kommentje:
Én nem tudom :/ Kérdezd meg te is. Nekem nem írtak semmit
2013. jún. 20. 21:29
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Talán azért, mert provokációnak vélték?
2013. jún. 20. 21:34
 4/17 anonim ***** válasza:
2013. jún. 20. 21:38
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Mint látod, a kérdés már moderálva lett. Eltűnt ugyebár a kedves megszólítás. A linkelt kérdéseidben sincs ilyen, ráadásul az egyik már a humor kategóriában van.
2013. jún. 20. 21:55
 6/17 anonim válasza:
Eléggé belemagyarázós ez is... eddig semmi extrát nem mutattak, csak hogy ott egy gúla szerű képződmény.. de furcsa közelről nincs kép.. vagy hogy megpróbálnak bejáratot keresni.
2013. jún. 20. 21:58
 7/17 Platypus ***** válasza:
84%

Azt, hogy a hir.ma úgy tűnik, nem sokat szórakozik a források leellenőrzésével. A jobb oldali képen bolíviai sókupacok láthatóak. Salar de Uyuni néven lehet utánanézni, rengeteg kép van róla a neten. A világ egyik legszebb helye.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 20. 22:03
 8/17 A kérdező kommentje:
Azoknak a sókupacoknak közük nincsen a déli sarki piramisokhoz. a őaranormaos kép az ami jobbra van, illusztráció vagy photoshop, de lehet boliviai sókupac is, de amit linkeltem képet + videot és az első forrásban balra van, azok láthatóan déli sarkvidéki hópiramisok.
2013. jún. 20. 22:24
 9/17 acelsziv ***** válasza:
100%

"Eddigi tudomásunk szerint a déli sarkon lehetett Antlantisz"

Már ne haragudj, de az összes leírás/legenda Atlantiszt az Atlanti Óceánra helyezi "Herkules oszlopain túl"

És szó nem esik az Antarktiszról.

Már csak azért sem, mert Atlantisz elsüllyedt, az Antarktisz meg még a helyén van.

2013. jún. 20. 23:03
 10/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszolóval, szóval azt nem írom le még egyszer, másrészt nekem azok nem tűnnek piramisnak.

Ahogy látom, az egy kupac hó, aminek valamiért szabályosabb a formája, mint egy másik kupac hónak, de ennyi és kész.

2013. jún. 20. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!