Szkeptikusok ehhez mit szoltok? Felfelé meredező gerinc maradványai, a marsi talajon.
Ezen a fényképen teljesen világosan kivehetők egy megkövesedett, felfelé meredező gerinc maradványai, a marsi talajon. Kísértetiesen hasonlít ez a lelet azokhoz, amiket időről időre a földön is találnak .
A NASA hallgat az ügyről, s ez a nagyon érdekes benne.
Mi pedig elgondolkozhatunk, hogy vajon mindez igaz-e s ha igen, akkor viszont még tovább is gondolkozhatunk azon, hogy milyen élet lehetett korábban a Marson.
Vagy netán az emberiség is onnan jött, mint egyes tudósok állítják ?
Jó gondolkodást kívánok,kedves Olvasó ……
Prof. Kovács József
"Emberek, mondjátok miért divat hülyének lenni ?"
Erre ti ezosok tudjátok a választ...
Pimasz hülyegyerekek névtelen süketeleéseiből nem kértem !
Egész életemben tanítottam, neveltem orvosokat, nem hiányzik hogy most ilyen taknyosok itt bohóckodnak. Menjetek a játszótérre labdázni.
Komoly ufó kutatók válaszával foglalkozom ezek után.
Prof. Kovács József
# 13:
Sok sikert hozzá, ezen az oldalon.
Pl olyan komoly,mint a cikkíró?
Azaz cikkfordító. Ez azon kívül,hogy egy semmi, még nem is önálló gondolat.
Be kell egyszerűen látnod minél előbb,hogy nem ez a tudomány, vagy a szakértelem.
Ez a bors,blikk kategória , rövid , egy kép, 20perc alatt készül, aztán vagy igaz vagy nem, 20perc és kell egy újabb cikk.
Azt nem értem, hogy aki prof. meg dr, egész életében tanít és orvosokat nevel, az miért ilyen színvonalul aluli oldalon keres választ egy számára tudományos kérdésre?
Bizonyára van nem kevés tudományos kutatásokkal foglalkozó oldal, ahol elmélyültebben lehet ehhez hasonló kérdésekkel magas színvonalon foglalkozni. Ott kellene próbálkozni, nem itt.
"A NASA hallgat az ügyről, s ez a nagyon érdekes benne. "
Pistike macit álmodik a gomolyfelhőkbe.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat mélyen hallgat az ügyről.
Rendkívül gyanús!
A következő feltételezések szerint egy kozmikus mellékhelyiség romjait csodálhatjuk meg majd belinkelt képen.
László jósnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!