Ti szerintetek UFÓ volt Roswell-ben?
Utolsó!
Mért te talán ott voltál?...
Azt írják oda, amit az emberek hallani akarnak, és ami nagy hírt kelt...
Nat Geo wild, rejtélyes vadügyek!!
Volt egy olyan rész hogy azt hitték ufok eszik meg a szerveit a teheneknek mert mindegyiken egy hatalmas vérfolt volt.Kép is volt az állatról amit egy farmer kamerája rögzített.
Késöbb kiderült csak valamilyen kis állatka volt...
Szerintem igen, az volt.
Miért?
Elsőnek azt jelentette be a hadsereg, hogy repülő csészealjat talált. Másnapra bejelentik, hogy bocs, csak meteorológiai léggömb volt méghozzá az övék ami elveszett.
1. Az oda küldött katonák és vezetőjük nem ismeri fel a saját léggömbjét? Idióták vagy mi?
2. Hogy lehet össze keverni egy léggömböt egy ismeretlen repülő szerkezettel, még én is tudom hogy néz ki előbbi
3. Nem vették észre hogy elveszett a saját léggömbjük? (Ezekkel összeköttetés és helyzetjelzés volt.) Hisz a kutya se kezdte el keresni napokig, csak miután a farmer szólt a seriffnek hogy talált valamit a farmján.
4. Később szó esett holttestekről is. Ezt a katonák bábukkal magyarázták. Minek tesznek meteorológiai léggömbbe bábukat? Ha tesznek is, nem ismerik fel a saját bábujukat és idegen lényeket kiabálnak? what the f*ck?
5. Az évek folyamán tovább változtatták ( hazudták?) a hivatalos álláspontot, hogy nem meteorológiai léggömb volt, hanem más titkos projekt.
A videókat meg a hasonló dolgokat nem vettem figyelembe. Ennyi évtized elteltével már előkotorhatnak bármilyet egyik sem lesz bizonyíték erejű. Na meg már sokan be is kavartak ebbe a történetbe.
Ergo szerintem mindig a legelső beszámoló, jelentés a valós, mert az egyben a legtisztább is.
EZ a kérdés hülyesé, sose lesz egy olyan kérdés sem amiben az emberek egyértelműen megmondják a választ, főleg ilyen kategóriában nem.
Mert fél világ hisz az ufokban, fél világ nem. Ezzel összefüggően valaki azt írja, igen, valaki azt nem.
Ez olyan, mint hogy valaki szereti a szilvát, valaki nem.
Én nem hiszek abban, hogy a Földön vannak ufok. Én azt gondolom hogy egy másik bolygon is van élet, de nem feltétlenül ilyen mutáns lények, hanem állato vagy emberek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!