Titokzatos földönkívüli rádiójeleket vizsgálnak tudósok. Megvannak az UFÓK forrása?
"Vélhetően nem a mi galaxisunkból származik négy rejtélyes rádiójel, amelyeket tudósok vizsgálnak. "
Lehet innen jönnek az idegen UFÓK?
Bővebbe: [link]
"És mi van akkor, ha papír alapú? Attól én még egy csomó cikkét olvastam itt a neten
Ha csak papíron adják ki nem olvashatod neten pl a Landaut sem :S Remélem érted, ettől függetlenül persze hogy van rengeteg cikk a neten, de azok nem papír alapú kiadványok :S Ennyi IQ lightot :P
" Ősi idegenek tudósainak utánanézni. Azokat ellenőriztem, akiket professzorként, kutatóként emlegetnek, s egyetemet, kutatóközpontot is megneveznek. Egyetlen egy sincs. Az intézmények egy része sem létezik. "
Ez hazugság ! Én ismerem az Ősi Idegeneket és minden forrásuk igaz, ha nemlenne az az amcsi szkeptikusok már sipákoltak volna és erről ti is tudnátok.
Tudtommal nincs már olyan _referált_ csillagászati folyóirat, aminek csak analóg (ejtsd: papíralapú) változata van, mellesleg attól, hogy a Science előfizetéses, viszonylag gyorsan meg lehet győződni arról, hogy az említett cikk nem létezik.
Thornton (aki phd hallgató Manchesterben, láthatóan) nevét bepötyögve egy Science cikk sem jelenik meg, avagy Thornton nem szerepel a szerzők között, akkor viszont miről is beszélünk. Ransom legalább létezik, az NRAO munkatársa, pulzárokkal foglalkozik. Ezt nagyjából 1 perc volt kideríteni... Azért reménykedek még benne, hogy a kérdés troll, ellenkező esetben építsünk még néhány métert arra a bizonyos kerítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!