Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Csak szerintem teszi nevetsége...

Csak szerintem teszi nevetségessé Pataky Attila az UFO témakört?

Figyelt kérdés

Az ilyen szövegelésével:

[link]

De voltak már hasonlósak, látszik hogy csak netről szedett anyagokat olvas, azon belül is a leghülyébbeket.

Évekkel ezelőtt még kiröhögte azt aki ufókról beszélt, most meg ezt hirdeti. De szerintem köze nincs a témához, csak kell neki a hírnév, mert már úgy látom az Edda nem megy úgy ahogy régen. Bár szerintem ezzel csak magát és az együttest járatja le, no nem az UFO téma miatt, hanem mert ezen belül amilyen hülyeségeket mond. Mindenki csak röhög rajta.

2013. júl. 4. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A FIDESZ a parlamentben olvassa a valós napi híreket = ufómagazint ! [link]
2013. júl. 4. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Pataky ugyanazt teszi, mint deniken meg az összes többi.
2013. júl. 4. 19:04
 13/17 A kérdező kommentje:

Utolsó látszik hogy semmit se konyítasz a témához.

Max ez az Icke fazonra igaz, akit én sem szeretek.

Külön poén hogy Attila egyetért a cikkben írott exminiszterrel, miközben az 4 fajról beszélt hogy ide jár, miközben Attila maga már 70-től is többet említ :DDDD

2013. júl. 4. 20:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Minden szavuk igaz. Itt létük alatt a fajok szaporodtak és egymástól meg tőlünk vett DNS-ből már 66 új fajt hoztak létre : 4+66=70.
2013. júl. 4. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Én "összes többi" alatt azokat az emberkéket értem, akik úgymond biznisz-"vallásokat" hoznak létre (mint a szcientológusok, Däniken, Icke), szóval olyan képzeletbeli valóságot, amiről lehet jól eladható könyveket írni például, vagy nagy nézettségű tv műsorokat csinálni.

Attila csak abban különbözik tőlük, hogy másolja a már bejáratott baromságokat, hogy a magyar bulvár életben tartsa a hírnevét, és hogy egyúttal sztárból celebbé avanzsáljon. Ennyi.

2013. júl. 4. 20:24
 16/17 A kérdező kommentje:

Daniken irtózik attól hogy akár egy bolond is "vallást" csináljon az ő elméletéből. Nem értem mi a probléma azzal ha sikeres lesz egy író. Ő sem tudhatta hogy ez lesz belőle mikor megírta a legelső könyvét. Sőt már ő előtte is írt valaki ugyanarról mint ő, csak nem lett olyan népszerű.

Mindenről lehet nagy nézettségű tv műsort csinálni, nem az írót kell hibáztatni érte.

2013. júl. 4. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Pataky csak a körítést adja a főétel mellé.
2013. júl. 6. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!