Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti láttatok már az égen...

Ti láttatok már az égen valamilyen furcsa repülő tárgyat, ami sem repülő, sem műhold nem lehetett? Talán UFO?

Figyelt kérdés

Én 2x láttam eddig olyan repülő valamit, ami talán UFO volt.

Az első olyan kékes-zöldes fény volt, amit kb. 2 másodpercig lehetett látni az égen, utána mintha nagy sebességgel elrepült volna, eltűnt. A második alkalom most volt 2 napja, éjjel 1 óra lehetett, felpilantottam az égre és egy messzi fehér valami repült nagy sebességgel, irányt is váltott, utána eltűnt, max 3 mp-ig láttam.

Ti hiszitek, hogy vannak földönkívüliek, esetleg láttatok már ehhez hasonlót???

Mielőtt valaki azt írná, hogy ne szívjak, vagy igyak annyit :) akkor elárulom, hogy szó sincs ilyenről, 10 hetes kismama vagyok.

Csak érdekel mások tapasztalata, véleménye. Köszi!!!!

2013. jún. 30. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szomszédomat, seprűnyélen.
2013. júl. 1. 20:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jők vagytok :D
2013. júl. 9. 21:47
 13/14 anonim válasza:
Nem kérdeztél butaságot!! Velem is többször előfordult,hogy azonosítatlan repülő tárgyat véltem felfedezni az égen. Biztos hogy léteznek!!! :)
2013. júl. 12. 22:35
 14/14 anonim válasza:
Ezt a "dolgot'' Már énis láttam. Érdekes ugyan hogy 2x is, és mind a 2 esetben pontosan 0:41kor.
2013. aug. 8. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!