Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi van, ha az UFO-k a leszárma...

Mi van, ha az UFO-k a leszármazottaink?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy azok a földönkívüliek, akik elvileg látogatnak minket minden nap, lehet egyszer még köztünk éltek, közös őseink voltak, csak ők elvándoroltak.

Felfogták a fenyegetést, amit az emberi hülyeség jelentett, ezért összegyűjtötték az okos embereket, és leléptek erről a bolygóról. Mivel csak okosakat vittek, ezért nagyon gyors iramban tudtak technikailag fejlődni.

Viszont néha vissza-visszalátogatnak őseikhez egy kis móka kedvéért, na meg hogy fárasszák a szuperfejlett agyukat, mert tudják, hogy itt a hülyék száma aránytalanul nagy, és egyből beszarnak azok, akiknek megmutatják magukat, és később ezeken jókat tudnak nevetni, mert elolvassák az internetre feltett sztorikat. Persze néha ők is írnak ilyeneket, ha épp nincs kedvük eljönni idáig.

Komolyabb kapcsolatba azért nem mernek belemenni, mert félnek, hogy az irgalmatlan hülyeség átragad. Ezért is hagyják itt szenvedni az itt ragadt okos leszármazottakat, mert azt még ők se tudják, honnan származik a mértéktelen hülyeség, félnek a megfertőződéstől.

Szerintem ez igen reális lehet, már ha a többi elmélethez viszonyítjuk. Remélem engem azért nem hagynak itt:)

2013. jún. 27. 08:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, hogy logikailag így illik a történethez:

"...és később ezeken jókat tudnak nevetni, mert elolvassák az internetre feltett sztorikat."

Értem már. Ez is egy ilyen hülye sztori, hogy ők a mi utódaink...(?)

Mhmmm. Hatalmas! Még picit rágódom rajta, aztán ha megértettem lehet, hogy én is nevetek egy sort. Tényleg óriásinak tűnik.

Woody Allen, Chaplin és Hofi Géza is elbújhat.

Így elsőre megint csak azt mondanám, dolgozz még rajta. Nem biztos, hogy ez lesz, ami miatt miatt elvisznek. De ha esetleg később, egy megvilágosodott állapotomban netán megértem e sorok spirituális tartalmát is, akkor majd revideálom a hozzászólásaimat.

Ebben a dimenzióban ez vagy értelmetlenség, vagy vicc.

2013. jún. 27. 11:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt ne mond, hogy te ezt komolyan vetted, mert rögtön falnak megyek:D
2013. jún. 27. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:
xD
2013. jún. 27. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!