Vannak normális felvételek megkérdőjelezhetetlen hitelességű UFO észlelésekről?
A 'legnagyobb videómegosztó' tele van ufo-s videókkal, de a 90%-ról egyből kitűnik hogy átverés vagy ilyen összeesküvés-hívő baromság, a maradék 10% is annyira rossz minőségű, hogy nem lehet róla megállapítani hogy valós vagy sem.. Nos, régen láttam egy dokumentumfilmet amiben egy belgiumi észlelésről volt szó, amit állítólag rengetegen láttak a '90-es években és még a légierő is felküldött pár gépet, hogy nézzék meg közelebbről. De nem sokkal később a hangsebesség 20szorosával távozott... Készült pár felvétel erről is, de a nagy része valami hülye rekonstrukció, amire a kutya se kíváncsi..
Tehát, tudtok ajánlani olyan dokumentumfilmeket, videókat vagy blogokat, amik valódi és nagyjából hiteles felvételeket tartalmaznak? Kösz!
(mellesleg nem tudom miért az ezotéria kategóriában van az 'UFO észlelés', így kb az egészet tök hiteltelenné teszi..:D)
Az első azért nekem kicsit CGI szerűnek tűnik, '97-ben is volt már azért valamilyen szinten... Főleg ez a hülye himbálózás ami zavar.:D
A második meg 1000% hogy valódi felvétel, de talán lehet valamilyen katonai kísérlet is.
Szeretnék hinni mindkettőnek, de muszáj valamilyen szinten szkeptikusnak lennem, hogy kizárjam az átverést, különben úgy járnék mint a sok 'szabadkőművesufózsidó' összeesküvés elmélet hívő..
# 10/11
Ráadásul ha egy ilyen nagy objektum volt az égen fényes nappal, akkor azt elvileg több ezren láthatták.
Miért himbálódzik? Honnan tudod hogy működik? Honnan tudod nem-e valami mellékhatás?
Ha felfüggesztem és hamisítani akarok, akkor már miért nem úgy csinálom meg, hogy stabil legyen? Ahoz értek hogy összedigitalizáljam a képeket számítógéppel úgy hogy az elemzés során erre ne bukkanjanak rá, de ahoz nem hogy stabilan függesszem fel a tárgyat hogy hitelesebb legyen?
nem azt mondom hogy 100% nem kamu, de jogosak az én kérdéseim is.
És igen, biztosan többen is láthatták (az ezer az túlzás), de hirtelen jelent meg, és azért 97-ben nem mindenki szaladgál videókamerával ( kamerás telo nem nagyon volt még akkor ) , főleg nem Mexikóban, ahol nem éppen gazdag emberek laknak.
Volt erről egy hosszabb elemzés a frei dosszié-ban is, ami fent volt youtubon, de nem találom.
Minden esetre a 2.-ikat 100%-ban valódinak vélem.
# 14/15
Tévedsz, mert először még visszapattan!:)
"Igaz, h nem felvétel, de tényleg bizonyítékként kezelik a szakértők, Madonna Szent Jánossal nevű festményt. Az ősi idegenek műsort is érdemes megnézni"
Ezt csak a danikeniánusok kezelik bizonyítékként (pl. az Ősi Idegenek stáb), a valódi szakértők nem látnak benne ufót. Sokszor ki lett itt is tárgyalva.
Knoll Gyula:
UFO - Az elhallgatott valóság
ezt a könyvet érdemes elolvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!