Miért nem lehet normális a gyakorikérdések ufószekciója?
Ahogy elnézem az első tíz kérdésnek ez a tartalma:
-404
- plejádok
- Erzsike :D
- hrollok
- normális kérdés.
- normális
- normális
- Krixkraxizék
- reptoidok
- 404
Olvastam pár kérdést stb. és ez fogalmadott meg bennem
Mikor a világon évente több milliárdot költenek el ufókutatásra, kib@szott értékes berendezéseket használnak, majd pont 9 db "kiválasztott":D akik természetesen magyarok. Kezdenek el írkálni a gyakorikérdéseken, több mint 100 INTELIGENS földönkívüli fajról, mikor még egy kib@szott idegen baktériumot sem találtak.
Hát ne röhögtessetek már emberek. Ebben az a legnagyobb vicc, hogy páran hisznek is nekik. És itt jöhet a duma, mint az előző kérdésnél, hogy ők nem ártottak senkinek. Pedig ártanak.
A sok 8-12 éves kisgyerek, aki ezeket a kérdéseket olvassa nem alszik napokig, és félelelemmel tölti el a napjait, csak mert a ti hülyeségeiteket olvassa. Nem azt mondom hogy 100%-ig baromság amit mondotok, de kérdem én. Hol vannak a bizonyítékok? És ne azzal a feri mit tudomén mivel gyertek, mert akkor én is létrehozok még 4 accot, és elraboltatom magamammal magamat:)
Most ennyi jutott eszembe hirtelen.
démiennek szolics, neked van közöd drakonak szolicshoz?
Egyébként 8 évesen ne gépezzen a kisgyerek annyit. Pláne ne a GYK-t használja, mert itt nem hiszem hogy legjobban a reptoidok hülyesége árt meg neki... :D
De várj... Nem ugyanaz vagy, nem? Neki vhogy más volt a stílusa, vagy csak az én meglátásom rossz..
Ja, hogy egyébként hülyének nézik az ufós dolgokat, az teljesen normális, mert mostanában mindig megy ez a nagy felhajtás, hogy jajj ufók stb. Ami tényleg baromi idegesitő tud lenni. :D Aztán kell hogy valaki poénra vegye.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!