Miért nem lehet normális a gyakorikérdések ufószekciója?
Ahogy elnézem az első tíz kérdésnek ez a tartalma:
-404
- plejádok
- Erzsike :D
- hrollok
- normális kérdés.
- normális
- normális
- Krixkraxizék
- reptoidok
- 404
Olvastam pár kérdést stb. és ez fogalmadott meg bennem
Mikor a világon évente több milliárdot költenek el ufókutatásra, kib@szott értékes berendezéseket használnak, majd pont 9 db "kiválasztott":D akik természetesen magyarok. Kezdenek el írkálni a gyakorikérdéseken, több mint 100 INTELIGENS földönkívüli fajról, mikor még egy kib@szott idegen baktériumot sem találtak.
Hát ne röhögtessetek már emberek. Ebben az a legnagyobb vicc, hogy páran hisznek is nekik. És itt jöhet a duma, mint az előző kérdésnél, hogy ők nem ártottak senkinek. Pedig ártanak.
A sok 8-12 éves kisgyerek, aki ezeket a kérdéseket olvassa nem alszik napokig, és félelelemmel tölti el a napjait, csak mert a ti hülyeségeiteket olvassa. Nem azt mondom hogy 100%-ig baromság amit mondotok, de kérdem én. Hol vannak a bizonyítékok? És ne azzal a feri mit tudomén mivel gyertek, mert akkor én is létrehozok még 4 accot, és elraboltatom magamammal magamat:)
Most ennyi jutott eszembe hirtelen.
Figyelj a világon több tízezer ember áll telepatikus kapcsolatban földönkívüliekkel. Rengeteg tanítást átadtak már nekünk. Arról, hogy te erről nem tudsz az a te bajod. Nézz utána és rájössz, hogy miért van ez így.
Tanítást? Kérlek mondj példát, hogy ne nézzenek hülyének.Puszta szavakkal akarsz meggyőzni normális embereket?
14:54
Aha.. Meg több százezer skrizoféniában szenvedő ember is van, akik HANGOKAT HALLANAK a fejükben, és azt hiszik a földönkívüliek üzenete. Ezt előadják nagy meggyőződéssel, ti meg az elmeroggyantak szavait isszátok!
Nekem nincs szükségem arra, hogy bizonygassak másnak. Főleg amiről tudom, hogy igaz. Az meg aztán végképp nem érdekel, hogy néhány kiskamasz, aki nyári szünetben egy kis COD-ozás meg matiné közben hülyének néz-e vagy nem. :)
Egyébként az internet mire való? Használd az agyacskád és írd be a googl-ba: földönkívüli telepatikus kapcsolat, szíriusziak tanításai, plejádi üzenetek stb. Ha állandóan arra vársz, hogy majd az öledbe hullik a megmagyarázhatatlan bizonyíték akkor el kell, hogy keserítselek. Ahhoz neked is kutatnod kell..
De jól van legyen, hogy egy kicsit se kelljen megerőltetned magad itt van egy: [link]
De aki valamiben nem akar hinni azt nagyon nehéz meggyőzni is.
15:18
Ez a blog nem semmi! Aki elolvassa az gondolom már érti is miért kell áttenni a humor kategóriába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!