Földönkívüli szeretőt tart a brit képviselő. Mit gondoltok UFO-hívők?
Figyelt kérdés
Egyértelmű bizonyíték a földönkívüliek létezésére, vagy feltűnési viszketegség?
2013. jún. 21. 06:22
11/17 A kérdező kommentje:
2013. jún. 25. 11:29
12/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk a gondolatmenet picit sántít ott, hogy ha Mr. Parkes anyja is földönkívüli, akkor ő maga is, legalább fele részben.
Így nem ember tart fenn intim viszonyt földönkívülivel, hanem egy fél (egész) földönkívüli egy másikkal.
Máris adott a polkorrektség.
2013. jún. 25. 11:32
13/17 anonim válasza:
Azért Parakey Attila ne legyen már ekkora szakember...
14/17 gaben1997 válasza:
nah nem káromkodok mert lessan kitiltanak kiaz a f..sz aki beveszi ezt a sok hülyeséget? xd
15/17 anonim válasza:
<troll>
Az semmihez nem fogható élmény, amikor egy földönkívüli csaj lesz*pja az ember fiát, nekem elhihetitek. Kétszer volt benne részem, sajnos azóta sem. Igaz, a családjának nem mutatott be (semmi űrhajó, meg nyolc szem), viszont határozottan állította, hogy a Zoroektán rendszerből jött. És lehet benne valami, mert egy nap elköszönt és sosem láttam többet.
</troll>
Ezt hívják uborkaszezonnak, tetszenek tudni?...
16/17 A kérdező kommentje:
És a zoroektáni származása miatt extra díjas volt a szolgáltatás, vagy alapdíjért megszámította? ;)
2013. júl. 28. 19:27
17/17 anonim válasza:
Zoroektáni alapdíjas volt. Mivel ők sokkal fejlettebb társadalom, mint a miénk, az itteni árakhoz képest kimondottan filléres volt. (Ezért is engedhettem meg magamnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!