Terraformálás zajlik?
ZoltánKvantumfizikus kérdése :
Ez a kétpólusú időjárás (tél és nyári időszakok) váltakozása, miközben az ősz és a tél teljesen eltűnt, lehetséges, hogy a földönkívüliek műve ?
Közismert, hogy a földet a háttérből irányító Reptílián (hüllő) lények, kedvelik a nagy meleget. A számunkra irrgalmatlan kánikulában érzik jól magukat. Lehetséges, hogy ez egy előre eltervezett szándékos folyamat lenne, hogy amikor az emberiség likvidálásával átveszik a hatalmat felettünk, már készen álljon a klíma a tömeges betelepítésre ?
A téma megvilágításaként ajánlom figyelmetekbe a Galaktikus Támadás c. nagysikerű sci-fit Charlie Sheennel a főszerepben. [link]
Figyelmeztetés : Azért mert egy sci-fi vígjátékba burkolták a valóságot, hogy nevetségessé tegyék a nyílvánvalót, még nem lesz mese az eredeti elképzelés.
Mit gondolsz erről?
"a buta anyagelvű emberek miatt van globális felmelegedés . Ugye a gyárak okádják a füstöt, az ózon réteg egyre vékonyodik így a nap is erősebben süt, nem sokkal logikusabb ? :-)"
Nem ártana utána járnod azoknak a dolgoknak, amiket mondasz. Már rég megdőlt a globális felmelegedés elmélet. Ez csak egy üzlet volt bizonyos érdek csoportok számára. Már hivatalosan is elismerték, hogy nincs globális felmelegedés. Illetve van,de nem az emberek miatt. Ez egy természetes folyamat. Össze függ a fokozódó naptevékenységgel, ami ebben az évben éri el a csúcspontját. + Ide vehetjük chemtrails levegő mérgezést, amit az usa (báb)kormánya hivatalosan is beismert. Azzal az indokkal mérgezik a levegőt, hogy az idő járást irányítani tudják. Milyen érdekes, hogy Magyarország 14.-én chemtrails invázió alatt állt, majd rá 2 nappal beköszöntött a kánikula.
#11: Úgy látszik, ma reggel elfelejtetted felvenni az alufólia kalapodat és az amerikai elmemanipuláló műholdak kicsit odapörköltek az agyadnak.
De sebaj.
Elég bizarr válaszokat kaptam.
Először is le kel szögeznem, hogy nem elfogadható a válaszolótól az itelligens válasz megtagadása arra hivatkozva, hogy a terraformálást egy hüllőszerű faj végzi el és nem pedig egy neki tetsző más jellegű lények. Ez idegen rasszizmus :D
Félretéve a humort ; Sokaknak a Reptoid megnevezés elég humoros és itt az oldalon sok troll reptoid kérdésre asszociálva különösen megmosolyogtató lehet, de a valóságban nem csak ezen az oldalon levő kérdésekkel kel foglalkozni és megértitek a Reptílián ügyet.
*
Néhány dolgot tegyünk tisztába barátaim, amikre a kérdés leírásában nem tértem ki, mivel feltételeztem ezen ismeretek meglétét.
Gaebrol az, hogy ez egy természetes folyamat egyszerűen nem igaz ! A természetben lejátszódó klímaváltozások nagyon lassan évszázadok, ezredek alatt mennek végbe, nem pedig évtizedek alatt. Pár évtized távlatában látjuk, hogy hazánkban eltűnt az ősz és a tavasz teljes mértékben. Nagyjából a milleneium környékén pár év alatt ami teljesen természetes volt az ősz és tavasz megléte, az egyszerűen eltűnt és a mai egyik nap nyár van másik nap tél, lett uralkodó. Még sorolhatnám, de nem teszem, mert rámszóltok a bőbeszédűségem miatt.
*
Apró fogalomzavarban vagytok. A terraformálás tág értelemben egy faj beavatkozását jelenti egy kontinensre, helyre annak éghajlatának átalakításával lakhatóvá tételét. Szűkebb értelemben használja a wiki az emberre, mert a tudós kollegáim nem számólnak más fajok jelenlétével így irrelevánsnak tartják a tágabb defínició használatát. Nem a wikiből kellene tanulni. Ezért írtam, hogy nézzétek meg azt a Charlie Sheen filmet.
*
Peaceful Warrior igen, ismerem az összeesküvéselmélet ide vonatkozó részét, miszerint a globális felmelegedés egy természetes folyamat amit a nap és blablabla okoz...
Nem szólom le ezt, de nem értek vele egyet. A chemtrails részével igen. Szerintem ez egy szándékos félrevezetés és csak azt szolgálja, hogy az összeesküvéselmélet hívőket megnyugtassa, hogy nem szükséges a jelenben cselekedni és most idézni felvilágosító munkát, mert nem tettük tönkre az időjárást és a bolygót, ráérünk erre még...
Kedves Mária !
A "reptiliánokra" rátérve én sokkal valószínűbbnek tartom azt, hogy a buta anyagelvű emberek miatt van globális felmelegedés . Ugye a gyárak okádják a füstöt, az ózon réteg egyre vékonyodik így a nap is erősebben süt, nem sokkal logikusabb ? :-)
Igazad van,d e tudod mit ? Csavarok a dolgokon, ugyanis a kérdésemben úgy értettem, hogy az idegenek nem csupán közvetlen, hanem közvetve az emberek által is végzik ezt a terraformálást.
Az ufológiai elméletek szerint a Reptíliánok titkos háttértársaságokon keresztűl irányítják bolygónk és ezek a társaságok kontrollja alatt vannak ezen ipari országok, így érthető, hogy szemet hunynak a környezetszennyezés felett.
Remélem így világosabbá vált a kérdésem súlya.:-)
Te hol élsz? Ugyanis itt Kecskeméten most is volt a téli mínuszok és hóesés (még akkor is, ha márciusban is tartott) és a júniusi kánikula között két hónap nyilvánvaló tavaszi idő. Tavaly is volt ősz, és tavasz is. Tavaly előtt is.
Te barlangban éltél egész áprilisban és májusban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!