Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Na jó, ebbe én is beszállok!...

Na jó, ebbe én is beszállok! Szkeptikusok, mért féltek?

Figyelt kérdés

Komoly tudással rendelkező, "szkeptikusok"

Nem látogattak meg minket az "idegenek", mert!

[link]

Mert!:)

[link]

Mert!:)

[link]

Mennyire valószínű annak a lehetősége,

hogy ha a földről eltűnne az élet,

akkor az egész világegyetemből tűnne el?

Mennyi a lehetősége annak, h azért nagy a titkolózás, mert alapjaiba rengetné meg a civilizációnkat az igazság?

Titkolózik a vallás, titkolózik a tudomány sa többi.

Kösz:)

2013. jún. 18. 01:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Azért, mert annak idején valaki kitalálta, hogy azok szimbólumok, attól még az nem azt jelenti, hogy úgy is van. A képek magukért beszélnek, minden más csak valaki magán véleménye/képzelgése.
2013. jún. 18. 09:35
 12/31 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem ferde dumával jövök. Mutass nekem egyetlen egy elismert szakértőt aki az oldalt szerkeszti. Na ugye hogy ugye...
2013. jún. 18. 09:49
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

Áháháháhá

[link]

Nehéz volt megtalálni, igaz?

2013. jún. 18. 09:57
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

És akkor ilyen emberek, mint te tesznek állításokat, hogy ezek a képek SEHOL MÁSHOL MEG NEM TALÁLHATÓAK, ugyézik, meg okoskodik!!

Szánalmas vagy, egyszerüen szánalmas

2013. jún. 18. 09:58
 15/31 Antimod ***** válasza:
80%
Az emberiséget jelenleg olyannak látom, mint egy kisgyermeket, amelyik már járni tud, és felfedezi a szobáját. Megismeri a berendezési tárgyakat, megérti, hogy melyik hogyan működik, nagyjából mire való. Az ablakon át lát néha furcsa dolgokat, amiket nem magyaráz el neki senki, így nem is érti meg. Ahogy cseperedik, a saját lábán is elhagyhatja a szobáját, megteszi első lépéseit a "külső világban", egyelőre még félénken, de igen kíváncsian. Azt viszont egyelőre el sem tudja képzelni, hogy a lakáson/házon kívül is van még világ, mert - tegyük fel - soha nem járt a bejárati ajtón túl. Amiket az ablakon keresztül lát, azt gondolja, csak illúzió, esetleg valami jópofa játék.
2013. jún. 18. 10:03
 16/31 anonim ***** válasza:
#15Antimod. Platón barlanghasonlata megvan? (Platón/Állam 510-től)
2013. jún. 18. 10:13
 17/31 Antimod ***** válasza:

"Platón barlanghasonlata megvan?"

Igen, kicsit hasonlít erre, valószínű abból indultam ki. De nekem az a barlangkép túl statikus, és hiányolom belőle a fejlődés lehetőségét.

2013. jún. 18. 10:14
 18/31 anonim ***** válasza:

#15 "Azt viszont egyelőre el sem tudja képzelni,"

a régi mesterek, papok, tanítók, próféták, Buddha, Szókratész, a Názáreti erről beszélt - és a hozzá vezető útról, mindig hangsúlyozva: Te vagy a feladat.

Rendre mind megölték őket az emberek. Elviselhetetlen.

ennek ellenére mondani kell..

Karinthy: Ki kérdezett?

De ki kérdezte az embert? Ki kérdezett, Homérosz? Ki kérdezett, Szókratész? Ki kérdezett, Gautama Buddha? Ki kérdezett, Názáreti?Shakespeare, Goethe, Madách, Dante, Beethoven, Kant... ki kérdezett?

[link]

2013. jún. 18. 10:19
 19/31 anonim ***** válasza:

Művészettörténész véleménye az első és második link képeinek jó részéről:

[link]

Végül is már a címben benne van a végkövetkeztetése.

"Művészet és UFO-k? Nem kösz, csak művészet..."

2013. jún. 18. 10:59
 20/31 anonim ***** válasza:
90%

Ezek a képek megtekinthetők bárhol, nem csak a bizonyos belinkelt weboldalakon. Még a címüket is ki lehet keresni, sőt a festők nevét is. Csak meg kellene erőltetni magad egy picit.

"Majd ha egy a témában elismert tudós nyilatkozik erről "

Bizonyos képekről nem láttam még nyilatkozatot. persze valamiről nyilatkozni sem kell, mert látszik, hogy nem ufót ábrázol.

" Első vagyok. Nem ferde dumával jövök. Mutass nekem egyetlen egy elismert szakértőt aki az oldalt szerkeszti. Na ugye hogy ugye..."

Honnan tudod, hogy nem szakértő vagyok? Mert az első oldal az enyém ( amelyik cáfolja azt az egy képet). Honnan veszed hogy nem művészetszakértő vagyok? Nem járhattam ki olyan iskolát ami ezzel foglalkozik?

És most szépen végig is megyek a belinkelt képeken.

Tehát az első link cáfolva.

Második link első képe szintén cáfolva, csak el kell olvasni a szöveget itt:

[link]

Második kép:

[link]

Igen, csészealj alakja van. De az még nem bizonyítja azt hogy ufó lenne. Alatta a pontok miért nincsenek megmagyarázva? Azok mik lennének? Az viszont igaz, hogy Kr.e.13 ezer környékén még nem volt kalap. Szóval erről ugyanúgy nincs fogalma a tudománynak, mint az ufóhívőknek, csak találgatni lehet, de mint bizonyíték az idegenekre igencsak gyenge, sőt szinte semmit sem ér.

Második kép:

[link]

Na erre én még hivatalos tudós magyarázatát nem láttam. És őszintén szólva nekem ez tetszik a legjobban. Furcsák a figurák ábrázolása, a fej körüli vonal és a kezükben lévő tárgyak.

Következő kép:

[link]

A képen nem idegen látható, hanem LÓTUSZVIRÁG.

[link]

[link]

Ha nem lenne levágva a kép, még látni is lehetne, hogy az egy virág.

Követekző, Angyali üdvözlet képe:

[link]

Ez sem UFO, hanem vallási angyalos kép. Ha megnézed a nagyítását, hogy azok angyalok felhőben arccal és szárnyakkal, íme:

[link]

Ugyanez a festmény több festőtől, mindenhol angyalok és galambok vannak amik rá lövelik a fényt a hölgyre:

[link]

Jöjjön a Madonnás kép. A címe : The Madonna with Saint Giovannino

[link]

Bevallom erre én is azt hittem először hogy UFO, főleg, hogy még a háttérben a kutyájával is nézi a férfi és ha ránagyítok látni a szürke tárgyat. De mikor megnéztem ugyanezen jelenetű festményeket, láttam, hogy ez csöppet sem ufo.

Itt látható, hogy ez is angyalszerű dolog.

[link]

[link]

Nézd meg ott a férfi, ugyanazt a jelenetet ábrázolja, ugyanúgy nézi az eget stb.

Krisztus megkeresztelkedése, 1710-es kép. Engem ez a kép bosszant fel a legjobban, hogy mindenhová ezt linkelik be. Keresd meg nagy felbontásba. TISZTÁN látható, hogy az egy fény, a közepében GALAMBBAl.

[link]

Ugyanazon témájú kép, galambbal:

[link]

Az utolsó japános kép

[link]

pedig tényleg elég ufó alakú, ezzel nem lehet mit kezdeni, itt van magyarul a legenda. Bár erről sem lehet kijelenteni, hogy földönkívüli tárgy, de igen furcsa és elgondolkodtató a történet, valamint a többi művészeti kép ami ezt ábrázolja. Na ezt már azért erősebb képnek vélem:

[link]

Harmadik link, Nurembergben lévő csata.

Ezzel az a jó, hogy korabeli irat is tartozik a képhez, ami eléggé részletesen leírta az eseményt. A hangokat, a látványt, a zajokat stb. Szerintem ez is egy erősebb kép, de szkeptikus oldalról is voltak javaslatok, csak az érdekes hogy még ők sem értettek egyet: Szent Elmo tüze, Meteoreső, Időjárási jelenség stb.

Na most az jön le, hogy a 80%-át leírtam a képeknek, hogy nem UFO-t ábrázol, sajnos ez a helyzet, mondom ezt úgy mint Ufó "hívő". :)

2013. jún. 18. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!