éltek valaha a Marson : Egy megkövült hörcsög is látható egy kisdínó után?
Korábban, már olvashattátok a fórumban, hogy a NASA fotói között egy kisdínó szerű hüllő látható alvó pózban, valószínű nagyon régen ilyen pozitúrűban pusztúlt el.
Ámde, amikor élet virágozhatott a marson, úgy tűnik hörcsög is volt ott, mert most egy hivatalos NASA fotón találtak japán kutatók. Ezt elfelejtették kiretusálni az amerikai űrkutatók :P
Utolsó:
Értem én melyik facepalmot akarod mondani,de azt nem így kell.
Kérdező:Látom az utolsó válaszom óta se lettél okosabb.A Földön se úgy volt hogy "Jaj,létrejött az első prokarióta sejt,hát akkor nemsokára már kis humanoid meg dínó szerű lények fognak itt élni.".Nem.Csöppnyi 2 milliárd év kellett az eukarióták megjelenéséhez,amik még mindig csak egysejtűek.Aztán nagyjából 800 millió év a már szemmel látható élőlények (csalánozók,szivacsok,esetleg kezdetleges ízeltlábúak) megfjelenéséhez.A marson egyszerűen nem állt rendelkezésre elég idő az evolúciónak,hogy összetett létformák kialakuljanak rajta,a kezdeti sejtekből.
De tudom,úgy se fogod felfogni,akármilyen részletes levezetést adnék.
Amugy az lehetséges lenne ( ha eltudnánk menni a Marsra ) hogy ózon réteget csináljunk a Marsnak?
De ha nem egyszer szerintetek ez megvalósìtható lesz?
Ilyenkor mindig ugy bánom hogy most élek megnézném a Földet is kb a 3 ezredik évben.
Valaamikor nagyon nagyon régen volt a marson is élet.
Ez a kiszáradt óceán medrekből is jól látszik, még most is lenne élet de a mars madja megszilárdult és a mágneses mezeje megszünt létezni ami szabad utat jelentett a napkitőrések okoztam mágneses hullámoknak + az a nagy hőség és szép lassan megszünt a légkőre is.
De a NASA tervezi a mars légkörének újra (nem tudok ennél jobb szót használnni:S ) generálását aval hogy globális felmelegedést csinálnak evel a jég megfagy és a benne szorult gázók kijutnak és víz is lessz a légkőr kb 50-60 év allat újra képes kialakulni, de ez még a távolí jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!