éltek valaha a Marson : Egy megkövült hörcsög is látható egy kisdínó után?
Korábban, már olvashattátok a fórumban, hogy a NASA fotói között egy kisdínó szerű hüllő látható alvó pózban, valószínű nagyon régen ilyen pozitúrűban pusztúlt el.
Ámde, amikor élet virágozhatott a marson, úgy tűnik hörcsög is volt ott, mert most egy hivatalos NASA fotón találtak japán kutatók. Ezt elfelejtették kiretusálni az amerikai űrkutatók :P
Az egyik fotón én is láttam valami furcsát, de nagyon jó az állat rejtőszíne, lehet, hogy csak odaképzelem:
nem gondoltam volna, hogy teljesen felesleges értelmes kérdést írni ide. Nasa honlapon is kinnt van !
Én nem vagyok geológus, biológus sem, így nem tudom hogyan kövült meg elevenen, de az ezek szerint senkit se érdekel hogyan került oda !?
Valószínű a baktréiumok és más paraziták már előbb vagy vele együtt pusztúltak el vagy esetleg már nem is voltak ott pl azért mert zordak voltak a körülmények pl időjárás, hőmérsékleti viszonyok, homokvihar stb. Ezek a bolygó utolsó élőlényei lehettek
Az véletlenül se jusson az eszedbe hogy soha nem is éltek többsejtű élőlények a Marson!
Poliateista
Ja, persze.
A bizonyítékok szerint hörcsögök éltek a Marson, ugye?
És szerinted mit ettek?
Vagy növények is voltak a Marson?
Mert ha nem, akkor ez a hörcsög bizonyára éhen halt ott a kövek között, ugye?
De ha hörcsögök voltak, akkor biztos voltak sasok is, azok szeretnek hörcsögre vadászni.
Meg persze fák, hogy a sasok tudjanak min pihenni.
Szóval a Mars tulajdonképpen pont olyan, mint a Föld, csak ezt annyira de annyira titkolják, hogy kizárólag TE jöttél rá, ennek a szegény hörcsögnek a holtteste miatt.
(De most úgy őszintén: szerinted hogy a francba kerülne már oda egy hörcsög??? Szoktál te gondolkozni?)
Jó kérdező,eddig finoman próbált mindenki terelgetni a józan ész felé,de látom ez nem hat,szóval szemét szkeptikus leszek,és rád eresztem az elméletek tesztelőit:A kérdéseket!
-Az a hörcsög hogy került oda?Mert csak nem gondolod komolyan hogy egy 8-ad akkora gravitációjú,97%-os szén dioxid légkörű,a földinél többszörösen ritkább légkörű,mágneses térrel lényegében nem rendelkező,-100 és +20 C fok közt mozgó hőmérsékletű bolygón,ugyan az az evolúció ment volna végbe,mint a Földön?
-Mivel táplálkozott volna az a hörcsög (és persze az apja,anyja,dédapja,dédanyja és szépanyja)
-Ha növényekkel,akkor azok hogyan éltek volna meg?Tudtommal a napszelet,kozmikus sugárzást és UV sugárzást nem díjazzák a gabonafélék.Ja,és a Mars tudtommal nem a legjobb termőtalajjal rendelkező hely a Naprendszerben.
-Adjunk neked egy kis esélyt.Tételezzük fel hogy volt egy üreg,ahol éldegéltek ezek,ezért nem látunk több tetemet.Akkor is:Már az üregben meg kellett volna fulladniuk,mert a Marson szinte kimutathatatlan az oxigén mennyisége.
Na erre mit léptek hívők?(csak hogy stílusos legyek)
Poliateista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!