Van magyar David Icke fan club? Csatlakozni szeretnék!
Nem mondod! Azoktól a sok hüle professzoroktól vettél órákat, akik kőkorszaki tudományt nyomatnak csak, a felső szintű fociológus tanai helyett?
Nem tudok sem klubról, sem baráti körről. Szerintem ha közösségi oldalon feldobod az ötletet, percek alatt megalakíthatod.
Hát ma már nehezebb lesz.2007-ben ugyanis bezárták az illuminátusok az addigi gyülekezőhelyet,a Lipótmezőt.Addig ott sereglettek össze Icke rajongói.Sőt,külön bentlakásos intézménnyé alakították miattuk.
Poliateista
lencsefőzelék köszönöm, hogy megosztodtad velem észrevételedet, annak ellenére, hogy a többség útálja David Ickeot itt ! :-)
# 2/4 Nyugodt lehetsz, neked még annyi sincs mint egy tál lencsének van !
# 4/4 Addig amíg több van a kisújjamban intellektuálisan és tudásban is, addig csak idétlenségnek hat ez a stílus részedről ! Tőled itt csak pöffeszkedő okoskodást és bárgyú ostobaságokat olvastam. Részvétem az ismerőseidnek !
Sajnálom, hogy David Ickenak nincsen fanclubja. Igazán szükség lenne rá !
Szóval már egy ideje csak Dickét nézel, de te kérded tőlünk, van-e magyar fanklubja?
Cseppet sem provokatív trollkérdés...
Megjegyzem, hogy Dickét "olvasni" nem igazán lehet, tekintve hogy a fószernek szinte csak videói vannak neten, azok is telerakva csilivili képekkel meg háttérzenékkel.
Le lettem pontozva, de miért?
Ha annyira hiányzik a klub, alakítsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!