Nem tartjátok furának, hogy egyetlen-egy Piramis civilizáció sem maradt fent? (többi lent plusz videó)
Azért érdekes, mert piramisok minden kontinensen megtalálható!
-és ezt a történelem órákon nem veszik át a diákok.
ami hihetetlen dolgokra ad következtetést
arra is hogy régen egy globális piramis civilizációk léteztek!
http://www.youtube.com/watch?v=E4xOKt2bUGU
a videót végig nézni!
Köszönöm a kérdést hatos!
-a piramis civilizáció a mu királyságra, Atlantis és a Lemuriára utalnak!
van is egy videó, ahol nagyon jól elmagyarázzák ezt .
El kell képzelni hogy ez a ősi térkép amit linkeltem egy fejlett civilizációt rejt, és ott a hétköznapi építmények közé tartozik a piramisok ! Ezek a piramisok mindenhol ott vannak Lemurián a mu-királyságban és Atlantison is!
-én úgy tudom, persze nem biztos hogy igaz!!! -hogy Lemuria és Atlantis között viták alakultak ki! És létrejött egy háború ami következtében a piramis civilizáció elpusztult, ma már csak a piramisok maradványait és gigantikus építmények alapjait láthatjuk.
-Vannak bizonyítékok a Táltosok barlangjában, és van ennél jobb térképek is, amik több ezer évesek és ugyan ezt a térképet ábrázolják, sajnos a térképek honléte ismeretlen, de vannak rajzok amik fent maradtak, csatorna rendszerekről amik több ezer km-en keresztül húzódnak.
Sajnos a ősi írásokat még ma sem fejtették meg, talán azokban több válasz van mint amire én utalhatok.
Hát ez jó köszönöm hetes
Először is kedves hetes, nem vagyok poliateista, mivel itt nincs szó istenekről!
-a következőkben, Európában van piramis, a boszniai piramisok!
A Déli-Sark azért rossz példa mert jég borítja és ásatásokat sem lehet ott végezni! Van egyfajta térkép ami 14-15 századból származik és a Déli sarkot jég nélkül ábrázolja , a térkép eredete kb 10-ezer éves kell hogy legyen!
A Déli-sark a mu-királyság fennhatósága alá tartozott, valószínűleg ott is találnánk piramisokat!
Ausztrália nagyon jó példa, sajnos ebben még én is tanácstalan vagyok!
Én nem mondom azt hogy idegenek építették, én inkább azon az állításon vagyok hogy egy földi civilizáció építette ami globálisan is jelen volt, úgy mint a mai emberi civilizáció!
És igen, nem hinném hogy annyira olcsó lenne egy több tonnás kövek több száz km-eren való szállítása, nem beszélve a kifaragásról..
A Gízai piramisoknak nem 4 oldala van , hanem 4*2. Az-az 8!
ami a napéjegyenlőség idején mutatkozik meg.
Üdvözlettel: Diator.
Ez nagyon érdekes 8-as!
-sajnos erről nincs tudomásom, utána fogok járni.
Az a baj, hogy ebben nem igazán tudok hinni, mivel a piramisok valószínűleg 10ezer évnél is idősebbek!
Tehát nem hinném hogy a piramisokat az egyiptomiak építették volna.
11-es
A piramisnál nagy feltárások vannak, ékírásokat találtak...
Ráadásul belülről barlangszerű rendszerek találhatóak!
A piramis felszínéről folyamatosan távolítják el a földet és találják meg a piramis felszínét...
Kínában több száz piramis található, ami nincs feltárva!
-A kínaiak a piramisokat fákkal ültették be!
-szégyen ez az emberiségre nézve, hogy ilyet tettek a kínaiak!
-senki sem poliateista , itt nem istenekről van szó!
20 as válaszoló, nem teljesen értem..
-azt akarod mondani, hogy a piramist egy hegyből faragták ki?
A piramis téglalap alakú tömbökből áll, valószínűleg nem hegyből faragták ki a sivatag közepén!
A jelenlegi civilizációt is legfeljebb a Római birodalom bukásától de még inkább az angol ipari forradalomtól számíthatjuk.
Egyébként egyik civilizáció sem maradt fent mind elbukott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!