Nem tartjátok furának, hogy egyetlen-egy Piramis civilizáció sem maradt fent? (többi lent plusz videó)
Azért érdekes, mert piramisok minden kontinensen megtalálható!
-és ezt a történelem órákon nem veszik át a diákok.
ami hihetetlen dolgokra ad következtetést
arra is hogy régen egy globális piramis civilizációk léteztek!
http://www.youtube.com/watch?v=E4xOKt2bUGU
a videót végig nézni!
Mária:Gondolom a Boszniai piramisra gondolsz.Mielőtt megírtam a kérdésem gondosan ellenőriztem hogy Európa biztosan mentes-e a piramisoktól.És képzeld,még a Wiki is erősen utal rá hogy eléggé gyenge teória.Nem egy direkt,csak szkeptikusokból álló oldal...A teljesen fügetlen hírforrás is megemlíti hogy sok az ellenvetés,és ezek alapján biztos nem igaz.
Poliateista
"Valamint az egyiptomi piramisok tulajdonképpen síremlékek voltak, a piramis belsejében és a piramis alatt elhelyezkedő sírkamrákkal."
Ez nem igaz, a piramis nem síremlék és nem is 20 év alatt készült el . Ha érdekel a téma nézd meg ezt a videót :
A korai keresztények gyakran vájtak ki egész alagútrendszereket amikben elbújhattak a Rómaiak elől (sokszor el is tévedtek,meghaltak ezekben).Én ezt egy elég jó magyarázatnak látom erre.Főleg hogy még a Wiki is írja hogy ez egy üledékes kőből álló hegység,tehát nem Velencei hegységi gránitot kellett bányászniuk.
Valamint az hogy épített építmény lenne,egyenesen nevetséges.Akkor nyilván odafigyeltek a gondos építők,hogy pontosan egyezzen az épületük rétegződése ,a többi hely rétegződésével,amik már természetesek .
Meg az is érdekes hogy Európai klímán 10 000 év alatt körülbelül 1-2 centi vastag termőréteg keletkezhet.Kétlem hogy erdő képes lenne ezen megélni.
Amíg erre nem válaszolsz,addig szerintem TKO-val győztem.
Poliateista
Kettes válaszoló!
Igen ez természetes, a piramisokat több emberi rassz építhette ki , de a építések nagyon egybeötlőek.
Nagyon köszönöm hogy ennyien írtatok, mindenkiét végig fogom olvasni!
Kedves hármas válaszoló!
Lehet hogy belő elrendezkedésük teljesen más, mivel valószínűleg más és mára használhatták őket..
Az a fura hogy a gizai piramisokban egyetlen egy egyiptomi írásra utaló jel sem található!
Szerinted, az nem fura hogy Kínában több száz piramis található , amiről az embereknek alig van némi tudomása,
Nem fura, hogy piramisokat találtak: délamerikában, egyiptomban ázsiában, europában!
Mindegyik kontinensen található piramis, lefogadnám hogy a Déli-sarkon is találhatnánk piramisokat ha nem lenne ott az a csomó jég!
"Amíg erre nem válaszolsz,addig szerintem TKO-val győztem."
Mint valami kisgyerek :-) Te győztél Polika de most már menjél szépen fürdeni késő van :-)
Köszönöm négyes válaszóló..
Nincs arra logikus magyarázat, hogy a piramist az egyiptomiak építették volna.
Ez a mai napig rejtély.
Kérdés ki építette valójában a piramisokat..
A nagy Gízai piramisban nem található egyetlen egy hieroglifa sem, ami arra utal, hogy nem az egyiptomi emberek építették..
Én úgy tudom, hogy az egyiptomiak már ott találták és utána használták fel temetkezésre vagy más hasonló dolgokra. Amiket még én sem értek.
A legfurább hogy a piramisok hatalmas tömeggel rendelkeznek, Mi a fura benne??-az hogy több ezer év alatt 1 cm-ert sem süllyedt le a földbe!
Kedves ötös válaszoló!
Hallottam hiedelmeket és olvastam is egy interjút! [link]
Ebben azt állítja az idegen lény, hogy a földet egy magasabb rendű civilizáció népesítette be az emberrel, időnként eljönnek és elviszik az embereket majd évszázadok után vissza hozzák őket egy következő fejlődési fázisban!
Elvileg mi vagyunk a 3madig vagy a negyedik generáció ennek a civilizációnak, ami genetikailag időnként eljönnek és elvisznek minket majd újra vissza hoznak ,
elvileg hamarosan úja el kell hogy jöjjenek
-de ezek nem a hüllő szerű lények!
De ebben vegyes érzéseim vannak.
Hogy igaz vagy sem, ebben nem állnák egyik oldalra sem!
Hajjjj...Akkor tessék bemásolom neked:Ellene szóló érvek [szerkesztés]
A hőkamerás fevételek semmit sem jelentenek, mivel mindig a környék legmagasabb pontjai (dombok és hegygerincek) a legalacsonyabb hőtehetetlenségűek. Bármely domb- vagy hegyvidékről készített felvétel ugyanezeket a jellegzetességeket mutatja.
Az építők a piramist pontosan úgy építették volna meg, hogy a geológiai rétegződés azonos legyen a többi hegy felépítésével, ami képtelenség. Éppígy képtelen elképzelés az, hogy kilométereken keresztül mindenhol ugyanolyan, több tonnás kőlapokból épített burkolat lett volna a környéken. A valóság az, hogy a hegyek geológiai szerkezete azonos, és mindenhol ugyanaz a vékonypados, viszonylag apróra töredezett, konglomerátumos üledékréteg bukkan fel. A konglomerátum nem más, mint természetes beton, kerek szemcséjű (vagyis folyóvízi eredetű), utólag geológiai és kémiai folyamatok által összecementált hordalék, ami a hegységképződés során összetöredezett.
A piramis létezése csak feltételezés. A tényt az elmélet felállítójának kell bizonyítani, és nem a szkeptikusoknak kell az ellenkezőjét. Az eredmények azonban eddig semmi olyat nem produkáltak, ami a piramis épített voltára, bármilyen emberi beavatkozásra bizonyítékot jelentenének. Attól még nem lesz bizonyíték egy feltételezés, hogy a napi sajtó bizonyított tényként számol be róla.
Láthatod hogy ez körülbelül olyan mintha a lapos föld modell mellett érvelnél.Egyszerűen esélytelen hülyeség,melyet nem lehet sehogy se orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!