Te mit tennél, ha szemtől szembe találnád magad egy földönkívülivel?
A barátaimmal a minap erről beszélgettünk, és a válaszok igen meglepőek voltak(az elájulástól kezdve a "lepacsiznék vele"..) hozzátenném, hogy mindnyájan eléggé racionális gondolkodásúak vagyunk, de eljátszottunk a gondolattal.
(légyszi, mellőzzétek azokat a válaszokat, hogy "semmit, mert nem léteznek", ez csak egy felvetés, szóval mintha bizonyított lenne a létezésük.) :)
Volt ilyen, az öreg elmeséli hogy ő mit tett mikor egyszer csak meglátta őket:
megkérném h győzzön meg h ő tényleg idegen lény.
mutasson technikát, ami utalna erre, vagy vigyen el az űrhajójához, ha mindez megvolt beszélgetnék vele tovább.
Megkérném győzzön meg ő egy idegen lény. XDD
- Nem fiam, én a rég elveszett nagyapád vagyok Pripyatból, azért vannak csápjaim!
"Nem fiam, én a rég elveszett nagyapád vagyok Pripyatból, azért vannak csápjaim!"
Nana, lehet, hogy csak egy jövőből érkezett polip az. Ő viszont nem földönkívüli. http://www.youtube.com/watch?v=J7yQ9Yf6mO4
Leütném, hívnám a NASA-t, CIA-t vagy akármelyik mozaik szavas amcsi ügynökséget. És közölném hogy jó pénzé eladó.
Vagy kimennék a piacra, és kiabálnám hogy: Földönkívüli van eladó, most olcsó :)
egyszer valamelyik csatornán láttam egy poreszt, szitu a következő:
csaj ül a fotelben, nézi a tévét. egyszercsak megjelenik egy időutazó csuhás kopasz szerzetes fazon. csaj mintha mi sem természetesebb, se szó, se beszéd, se „helló szia, milyen volt a középkor?”, neki esik szájjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!