Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem léteznek? (többi lent)

Nem léteznek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem létezik másik civilizáció ami látogat minket, ami itt lehetne köztünk, ami képes arra hogy itt legyen és hogy kapcsolatot hozzon létre velünk

-miért nincsenek még itt, meddig kell még várnunk

2013. máj. 19. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
5%
De létezik más civilizáció is :-)
2013. máj. 19. 21:27
 2/15 A kérdező kommentje:
meddig kell még várnunk?
2013. máj. 19. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
De léteznek, és itt vannak.
2013. máj. 19. 21:34
 4/15 A kérdező kommentje:

hogyan tudod kijelenteni azt hogy itt vannak, amikor nem tudhatjuk hogy itt vannak..

ha itt vannak akkor mondj egy módot arra hogy találkozhassak velük.

2013. máj. 19. 21:35
 5/15 anonim ***** válasza:
44%

5 kiló krekk,egy púpozott evőkanál speed,és egy marihuánával fűtött kályha után,egy rakat kis zöld emberkét fogsz látni!Mari még egy adag gombával is rásegít!

Poliateista

2013. máj. 19. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, tudják ők, hogy mikor kell jönniük. Figyeld meg, milyen fokozatosan szoktatnak minket a gondolathoz az óvodásoknknak való mesékkel, és tovább a a digitális eszközökkel, okostelefon meg ilyenek, ... szóval szerintem megvárják, amig felnövünk hozzájuk. Meg kell szoknunk a gondolatot, nehogy túl nagy pánik legyen, ha megjelennek.
2013. máj. 19. 21:58
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Dehogynem léteznek! Tegnap este én is ufókokat láttam az utcán! Kértem tőlük tüzet és nem adtak, sőt még le akartak tarhálni cigivel is!
2013. máj. 19. 23:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Miért legyenek itt? Lehet vannak sokkal jobb helyek is...sőt biztosan.
2013. máj. 20. 00:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Kálmán
2013. máj. 20. 00:34
 10/15 A kérdező kommentje:

logikus hogy vannak jobb helyek, de ha egyszer lenne rá lehetőségük hogy itt legyenek, felvegyék a kapcsolatot miért nem teszik meg, miért nincs egyetlen olyan fejlett civilizáció sem a univerzumban ami vállalná a kockázatot egy nála sokkal fejletlenebb világért mint a mienk...

Én várom azt a napot amikor eljönnek és akkor az emberiség nem úgy fogja érezni hogy az idegenek elenségesek, hanem azt hogy egy feljebb való dologban lesz részük.

2013. máj. 20. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!