Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezek a Sáskaemberek léteznek?...

Ezek a Sáskaemberek léteznek? és ezek a lények?

Figyelt kérdés

Olvastam egy ufós fórum linkjében, hogy kategorizáltak Sáskaembereket, mint űrlényeket [link] a képen a negyedik. Az érdekelne, hogy ezek léteznek-e ? Milyen észlelés volt róluk ? Kikből származhatnak, kikkel álnak rokonságban ?

Ezen további lények listázva léteznek ? Mit tudtok róluk? Diator & George Adamszkí válasza különösen érdekel ?

[link]

Pleiadians

ALPHA-DRACONIANS

ALTAIRIANS

AMPHIBIANS

ANAKIM, THE

ANDROMEDAS

ANUNNAKI

ANTARCTICAN

ARCTURIANS

ATLANS

BIAVILANS

BIG FOOT

BOOT TEANS

BERNARIANS

BUTTAHS

BURROWERS

CETIANS

CHAMELEON

DINOSAUROIDS (Human Dinosaurs...Saurians)

DRACOS (Mothmen)

DRACO-BORGS

DRAGONWORMS

DWARFS

DROPAS

ELS

REPTILIAN

EVA-BORGS

GIZAN

GREENS

GRAILS

GREYS

DEROS

SUVIANS

HYBRIDS

HYBRID GRAYS

HUMAN TYPE ALIENS

IGUANOIDS

IKELS OR SATYRS

INSIDERS

JANOSIAN

JAWAS

KORENDIAN

LEVIATHANS

LYRAN

MARTIANS

MIB'S

MOON-EYES

NAGAS

MOTHMEN

ORIONS

NORDICS

2013. ápr. 27. 18:57
1 2
 1/19 Buborék Fejü ***** válasza:

Ilyen egy Grey.

[link]

2013. ápr. 27. 19:10
 2/19 anonim ***** válasza:
71%

A sáskaemberes észlelés régen volt, de csak 1-2x, de azóta semmi, őszintén szólva elég kicsi az esélye, hogy valós lenne. De mentségükre legyen szólva egy régi fekete-fehér film sem jut eszembe, amiben sáskaemberek vannak és onnan szedték volna őket ( ugyanis nagyon sok idegen kinézetet onnan találtak ki ) . Ha jött is ide ilyen faj, már biztosan nem látogatja a Földet.

Írtál egy hosszú listát, ami a beszámolókból született és a kontaktoktól, a nevek többnyire onnan adódtak ahonnan jöttek a látogatók.

Ezek 80% nem valós, kitalált.

Ezen kívül írtál bele kriptozoológiai állatokat is, mint a Molyember vagy a Bigfoot. Ez a kettő lehet akár valós is, de csak mint állat, nem pedig földönkívüli.

Ami biztos hogy létezik az a Greys, azaz a Szürkék. Ezeknek vannak különböző fajtái a beszámolók szerint, lehetnek hibridek is, de megkülönböztető jelük még a szemük alakjainak más formája vagy a bőrszínük árnyalatai. Egyeseké rovarszerű nagy szem, másoké tojás alakú vagy macskaszerű.

Ez olyan, hogy van az ember, de különböző nemzetiségűek: feketék, kínaiak,koreaiak, fehérek stb. szóval a szürkék is egy faj, de valószínűleg különböző nemzetiségűek is vannak közöttük.

A másik valószínűleg létező faj, az az emberszerű,magas, szőke nordikus típusú földönkívüliek. Sajnos ezekről is sok kitalált történet van hála a kontaktoknak, azaz akikkel állítólag felvették a kapcsolat ( majd szépen le is buktak hogy ebből semmi sem igaz ) de látták őket együtt szürkékkel is. Szó mi szó, léteznek, de sok a kamu történet körülöttük.

A hüllők, drákók és reptiliánok csak a gyíkember filmek után jelent meg, előtte sosem voltak. Ez is tükrözi hogy kitaláció. Példa rá:

[link]

Bár őszintén szólva, ha a dinoszauruszok továbbfejlődnek volna, akkor ugyanúgy néznének ki mint a reptiliánok, ezt több hiteles tudós is bebizonyította.

A dropa a dropa kőkorongokról kapta a nevét, amik sajnos hamisítványok és a történet amit kitaláltak hozzá szintén nem létező dolog.

A MIB'S csak feltételezett idegenek, ezekről találták ki az azonos nevű filmet. De az is lehet hogy csak kormány ügynökök.

Beszámolókbol tudni, hogy vannak androidok, robotok is. Ez nem meglepő, ilyet már mi is tudunk készíteni, japánok már feltalálták.

Ezen kívül vannak olyan fajok, amiknek nincs megnevezése, de hiteles a velük való találkozás.

A többit nem írom el egyesével, kitalációk ennyi a lényeg.

2013. ápr. 28. 00:18
 3/19 anonim ***** válasza:

Ide figyelj, Verácska!

Ne akard azt néhány, kivételesen értelmes földönkívüli-hívőt is (amilyen te soha nem is voltál és nem is leszel) a szintedre zülleszteni!

2013. ápr. 28. 01:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen...igen....igen.
2013. ápr. 28. 08:17
 5/19 anonim ***** válasza:
Sáska emberek léteztek, ők az idegenek orvosi kísérleteinek az eredménye hogy új fajokat tenyésszenek ki . A történelemben számos ilyen legenda van pl a minotaurusz, kentaur, sellő, küklopszok, equadori óriások, mexikói szitakötőember, repülő sárkányok, perui jaguárember stb ... Ezért is alakultak ki a legendák mert ezek valóban léteztek, de nem sokan voltak és idővel ki is pusztultak .
2013. ápr. 28. 08:36
 6/19 anonim ***** válasza:
53%

Na látszik milyen értelmesek ezek az UFO hívők.Ha tanult volna akári is itt biológiát tudhatná hogy egy ekkora rovar egyszerűen megfuladna a földi légkörben mert a trachea rendszer nem képes ellátni elég oxigénnel.Illetve maga a belső tapadású izomzat csökkentené az élőlény hatékonyságát.Valamint a rovarok egyik legnagyobb gátlója,a kitinváz is erősen akadályozná őket mind az egyedfejlődésben mind az evolúcióban.És tudtommal a központi idegrendszerrel még csak nem is vetekszik az idegdúcos idegrendszer.Ergó lehetetlen egy ilyen fajnak az életbenmaradás,de az intelligens űrutazó fajjá való válás méginkább.

Persze biztos hogy valami tuti biztos feltételezéssel ezt is megoldjátok

Poliateista

2013. ápr. 28. 12:24
 7/19 anonim ***** válasza:
17%

Poliateista nem tudom megnézted-e az én hosszú válaszom, de én is kevés esélyt adtam az ilyen létezésére. Persze neked most mondhatom, mert szavaidból kivesézve úgy vettem észre, hogy cseppet sem hiszel az ide látogatók akármelyik egyedébe is.

Az írásod jogos, de én fenntartom azt, hogy nem úgy kell elképzelni, hogy egy két méteres szöcske volt itt. Tegyük föl te látsz egy szörnyet vagy egy idegen lényt és megkérdezik tőled, hogy hogyan is nézett ki, te is a Földről ismert élőlényt vennél elő, hogy "na erre hasonlított". Ha feltesszük, hogy valaki látott ilyet inkább a sáskához hasonlította,de mivel két lábon járt és karjai voltak ezért emberszerű. Ettől ez még nem lesz sáska, max hasonlít rá.

Egyébként úgy látom, hogy a szeme tökéletesen ugyanolyan, mint a kis szürkéknek, akik humanoidok és már megfelelnek a kritériumaidnak. Lehet hogy nem is tökéletesen adta vissza a szemtanú a látottakat ijedtében. ( egyébként nem találtam még meg hol és mikor látták ezt, plusz az esetet sem, szóval kíváncsi vagyok rá hogy mit is mondana a beszámoló )

Egyébként ha tegyük fel tovább fejlődik egy ilyen faj lehet más felépítése lesz, mint az itt ismert rovaroknak. Ha a dinók tovább fejlődtek volna, ők is két lábra egyenesedtek volna, a farkukat visszanövesztik, mert egyenes gerinchez fölösleges az egyensúlyra alkalmas farok.

2013. ápr. 28. 16:26
 8/19 Buborék Fejü ***** válasza:
41%

"Két méteres szöcske" :DD

Ezen jót nevettem :)

2013. ápr. 28. 16:42
 9/19 anonim ***** válasza:
41%
A sáskaemberek a poloskoidokkal állnak rokonságban.
2013. ápr. 28. 22:02
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
Ne már,én a sima sáskától félek+a szöcskétől,nehogy már legyen egy két méteres zöldség:(
2013. ápr. 28. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!