Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezek a Sáskaemberek léteznek?...

Ezek a Sáskaemberek léteznek? és ezek a lények?

Figyelt kérdés

Olvastam egy ufós fórum linkjében, hogy kategorizáltak Sáskaembereket, mint űrlényeket [link] a képen a negyedik. Az érdekelne, hogy ezek léteznek-e ? Milyen észlelés volt róluk ? Kikből származhatnak, kikkel álnak rokonságban ?

Ezen további lények listázva léteznek ? Mit tudtok róluk? Diator & George Adamszkí válasza különösen érdekel ?

[link]

Pleiadians

ALPHA-DRACONIANS

ALTAIRIANS

AMPHIBIANS

ANAKIM, THE

ANDROMEDAS

ANUNNAKI

ANTARCTICAN

ARCTURIANS

ATLANS

BIAVILANS

BIG FOOT

BOOT TEANS

BERNARIANS

BUTTAHS

BURROWERS

CETIANS

CHAMELEON

DINOSAUROIDS (Human Dinosaurs...Saurians)

DRACOS (Mothmen)

DRACO-BORGS

DRAGONWORMS

DWARFS

DROPAS

ELS

REPTILIAN

EVA-BORGS

GIZAN

GREENS

GRAILS

GREYS

DEROS

SUVIANS

HYBRIDS

HYBRID GRAYS

HUMAN TYPE ALIENS

IGUANOIDS

IKELS OR SATYRS

INSIDERS

JANOSIAN

JAWAS

KORENDIAN

LEVIATHANS

LYRAN

MARTIANS

MIB'S

MOON-EYES

NAGAS

MOTHMEN

ORIONS

NORDICS

2013. ápr. 27. 18:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezek a "Sáska emberek" nagyon hasonlitanak a gyík emberekre, akik uralják a világinkat jelenleg
2013. ápr. 28. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
ANUNNAKI !
2013. ápr. 28. 23:14
 13/19 A kérdező kommentje:

Előszőr is # 3/12-nek elmondanám, hogy Én szoktam hasznos válaszokat adni az említett különösen értelmes ufókutatóknak, akik a hozzászólásod egyetlen igazságával rendelkeznek ; valóban igen értelmesek !

Ne hívj Verának, mert Liza vagyok.

El kell mondjam, hogy nem 2-3 méteres Sáskákról kérdeztem, hanem SÁSKAEMBEREKRŐL ! Humanoid felépítésű, de sáska jellemvonásokat magában foglaló lényekről.

2013. ápr. 29. 16:24
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves Orsitsch Mária ! Köszi a válaszod. igen Én is ezen filózok.

Vajon más bolygón kifejlődött lények vagy földi kísérlet eredménye.

Esetleg ezek kombinációja ?

Idejöttek Sáskák más galaxisból. Éjjel leszívták a genetikai anyagunkat és létrehoztak vele egy új fajt, a Sáskaembert. De, mivel nem tudtak beilleszkedni az ottani sáska közösségbe, így visszaszáműzték a földre ? Itt meg egy farmer levadászta... gondolom.

Melyik eset lehet igaz?

2013. ápr. 29. 16:27
 15/19 Dalek Traak ***** válasza:

Az említett Sáskaemberek valószínűleg egy insectoid földönkívüli faj. Egyszer hallottam egy történetet, miszerint valamikor rég rovarszerű lények jöttek ide, amiket Sáskaembereknek neveztek. Talàn nem alaptalan ez a történet.

A többi dologban meg GeorgeAdamski már megelőzött.

2013. ápr. 29. 20:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor az annunakik kísérleteztek az emberi dns-el egy pár példány félresikerült vagy nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményt . Így ezek a szerencsétlenek kitaszítottként éltek és egy párszor találkoztak a rendes emberekkel és így alakultak ki a róluk szóló legendák .
2013. ápr. 29. 21:00
 17/19 Buborék Fejü ***** válasza:
Nekem van egy grey barátom. Nem félelmetes. Olyanok közösségben élnek, mint a hangyák, csak nálunk sokkal sokkal fejlettebb technikai szinten vannak. Azthiszem ök a legfejlettebbek az idegenek között technikai szinten.
2013. ápr. 30. 03:24
 18/19 A kérdező kommentje:
Kérdés újratőltve
2013. máj. 6. 15:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Továbbra is meteorológiai léggömbök.
2013. máj. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!