Ezek a Sáskaemberek léteznek? és ezek a lények?
Olvastam egy ufós fórum linkjében, hogy kategorizáltak Sáskaembereket, mint űrlényeket [link] a képen a negyedik. Az érdekelne, hogy ezek léteznek-e ? Milyen észlelés volt róluk ? Kikből származhatnak, kikkel álnak rokonságban ?
Ezen további lények listázva léteznek ? Mit tudtok róluk? Diator & George Adamszkí válasza különösen érdekel ?
Pleiadians
ALPHA-DRACONIANS
ALTAIRIANS
AMPHIBIANS
ANAKIM, THE
ANDROMEDAS
ANUNNAKI
ANTARCTICAN
ARCTURIANS
ATLANS
BIAVILANS
BIG FOOT
BOOT TEANS
BERNARIANS
BUTTAHS
BURROWERS
CETIANS
CHAMELEON
DINOSAUROIDS (Human Dinosaurs...Saurians)
DRACOS (Mothmen)
DRACO-BORGS
DRAGONWORMS
DWARFS
DROPAS
ELS
REPTILIAN
EVA-BORGS
GIZAN
GREENS
GRAILS
GREYS
DEROS
SUVIANS
HYBRIDS
HYBRID GRAYS
HUMAN TYPE ALIENS
IGUANOIDS
IKELS OR SATYRS
INSIDERS
JANOSIAN
JAWAS
KORENDIAN
LEVIATHANS
LYRAN
MARTIANS
MIB'S
MOON-EYES
NAGAS
MOTHMEN
ORIONS
NORDICS
Előszőr is # 3/12-nek elmondanám, hogy Én szoktam hasznos válaszokat adni az említett különösen értelmes ufókutatóknak, akik a hozzászólásod egyetlen igazságával rendelkeznek ; valóban igen értelmesek !
Ne hívj Verának, mert Liza vagyok.
El kell mondjam, hogy nem 2-3 méteres Sáskákról kérdeztem, hanem SÁSKAEMBEREKRŐL ! Humanoid felépítésű, de sáska jellemvonásokat magában foglaló lényekről.
Kedves Orsitsch Mária ! Köszi a válaszod. igen Én is ezen filózok.
Vajon más bolygón kifejlődött lények vagy földi kísérlet eredménye.
Esetleg ezek kombinációja ?
Idejöttek Sáskák más galaxisból. Éjjel leszívták a genetikai anyagunkat és létrehoztak vele egy új fajt, a Sáskaembert. De, mivel nem tudtak beilleszkedni az ottani sáska közösségbe, így visszaszáműzték a földre ? Itt meg egy farmer levadászta... gondolom.
Melyik eset lehet igaz?
Az említett Sáskaemberek valószínűleg egy insectoid földönkívüli faj. Egyszer hallottam egy történetet, miszerint valamikor rég rovarszerű lények jöttek ide, amiket Sáskaembereknek neveztek. Talàn nem alaptalan ez a történet.
A többi dologban meg GeorgeAdamski már megelőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!