Mi a különbség egy profi ufókutató (Hargitay, Egely) és egy amatőr (404) között?
Fura, hogy 404-et profi ufológusnak akarjátok beállítani, mint olyat aki létező idegenekkel tartja a kapcsolatot, pedig ha elolvasod amiket fantáziál róluk pl Az idegenek egy nemzetét Királyság néven említi, amikor ez csak a földön lehetséges, mert itteni fogalom és még eltekintünk a fán élő idegenektől, akiket csak ő lát. Megbizonyosodhatunk róla hogy 404 idegeneket, csak a Tv-ben látott.
Az ufószövetség tagjai, neves vilghírű ufológusokból áll, akiket a világon elismernek és a Reptoidok valójában Reptílián néven ismert földünkívüli hüllő faj.
404t is kb. annyira lehet komolyan venni mint a többi reptoidos-krixkraxi meg lumbulábi hívőt. Érdekesmód december 21-e óta mikor nemjött az inváziós csillagflotta, lapítanak mint szar a gazban...
(tudom, a reptoid meg krixkraxi flotta ütközött a Nibiruval, ezért maradt el)
A "világvége" dátuma megmutatta, mennyire lehet komolyanvenni őket.
"Királyság néven említi, amikor ez csak a földön lehetséges, mert itteni fogalom"
ezzel csak az a baj hogy nem tudnád megmutatni hol írt ilyet mert ezt te találtad ki most. Szánalmas vagy...
"Az asztrobiológia interdiszciplináris tudományág, mely a csillagászat, a biológia és a geológia azon területeit foglalja magába, melyek a földön kívüli élet eredetét, lehetőségeit, evolúcióját, valamint a földi élet esetleges földön kívüli eredetét vizsgálják." ( Wiki, asztrobiológia szócikk)
Egy "profi" ufókutató szerintem a fent említett tudományágak valamelyikében (vagy többjében) minimum egyetemi végzettséggel rendelkezik,(hogy a tudományos alapok meglegyenek) ezen kívül, érdekli a téma, naprakész ezen területek eredményeiből és kellően széles látókörrel rendelkezik.
Ezek alapján, egyik úriember ( 404 kicsoda? Több helyen láttam már említve...) sem tesz eleget ennek.
Előző vagyok :)
Hargitai ( nem Y-n, kedves kérdező! ) valóban biológus volt (csendben hozzáfűzöm, hogy nekem is ez a végzettségem)
De én őt sokkal inkább filozófusnak nevezném a művei alapján. A '80-as évektől mindenképp annak.
Bár tény, lehetett volna sokkal "kevésbé" tudományos, de azért az asztráltestes dolgok és az, hogy ő is találkozott több alkalommal ufonautákkal..illetve a szubjektivitás, fogalmazzunk úgy, hogy kicsit sok szerintem.
Egely valóban gépész.
A férjem is gépészmérnök, mégsem lesz ettől profi ufókutató..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!