1994-U. F. O. jelenségeket hogy tudnám megkeresni?
Figyelt kérdés
1994-ben történt egy eset a családommal,Csak röviden írom mert nem férne ki.:)az a helyzet hogy nálunk voltak U.F.O. kutatok, de ezt mindenki sejtheti miért! A baj ott kezdődik hogy, külföldön jelenítették meg. Azt hogy TV-ben, vagy rádióban, esetleg újság cikkben, azt (nem tudom? de nagyon szeretnék utána nézni, vagy megkeresni, mert nagyon kellene. Mivel nem Magyarországon hozták nyilvánosságra, anyám kérésére persze.Ha valaki rutinos ebben,pl. régebbi U.F.O. észleléseket meg tud találni, külföldön kiadott példányban, vagy egy internetes oldalt, annak nagyon örülnék.2013. máj. 10. 05:25
2/8 A kérdező kommentje:
ettől nem lettem okosabb:D
2013. máj. 10. 08:51
3/8 anonim válasza:
Nagyon jo neked. Biztosan érted is amit irtál.
4/8 anonim válasza:
ufómagazin szerkeztősége tudja sztem
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. máj. 10. 19:55
7/8 anonim válasza:
Szia!
Hát ez olyan mintha tűt keresnél a szénakazalban! Mi kívülállók, meg még fele annyira sem tudhatjuk mint te.
Ha kutatók voltak ott, biztos bemutatkoztak, hogy melyik társaságtól voltak vagy melyik klubbtól stb. Erre sem emlékszel vagy anyukád? Ez kulcsfontosságú.
Mert így linkelgetéssel sokat nem érünk van 1323123 oldal 5893423 esettel.
esetleg keress rá kulcsszavakra. Pl. hungarian 1994 ufo story, vagy esetleg utána írod a helyszínt.
De lehet hogy fent sincs neten, attól hogy esetleg újságban megjelent, lehet senki se scannelte be vagy tette fel.
De tessék itt a leghíresebb ami ilyeneket vizsgál, lehet ők voltak:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen igazatok van ti nem tudhatjátok de akkor normálisan is lehetni válaszolni, egyeseknek.Azért is írtam azt hogy akinek van régebbi aktái akik gyűjtik az írjon. mert vannak ilyen személyek,Próbáltam meg keresni a google barátommal, de igaz tűt keresni a szénába nem egyszerű. de ha lenne egy fém érzékelőm megtudnám találni :P
2013. máj. 10. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!