Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO hívők. Válaszolnátok "pár...

UFO hívők. Válaszolnátok "pár " kérdésre?

Figyelt kérdés

Ne is húzzuk az időt,én csak lököm a kérdést,és ugyanilyen egyszerűen szeretném kapni,áttekinthetően,számokba szedve a válaszokat.

1.)Hogy lehet az hogy a 20. század végén,az űrkorszakba való belépéssel (mely még mindig tart és csak fejlődik) nem taltunk egyetlen egy tényleg félreérthetetlen idegen lényekre utaló aktivitásat,jelet,anomáliát?

Ott van például az űrverseny végén felbocsátott SKylab űrprogramnak a modulja,mely több éven át (6) dolgozott,és igen fontos és komoly eredményekkel szolgált.Végzett napfizikai tanulmányokat,oceanográfiai méréseket,Földet is vizsgálta,erőforrások felkutatásában is részt vett.Hogy hogy ez a műszerekkel teletömött modul,soha nem készített megfelelő képet bármilyen idegen tevékenységről.Sőt,nem hogy megfelelő,de egyáltalán akármilyen képet?De nem csak a Skylab program ilyen.Egy rakat program volt mind szovjet (bár onnan biztos nem fog a világ elé kerülni semmi sem) mind amerikai oldalon.Hogy hogy semmi se?Főleg mostanában miért nem?Amikor már szinte minden fontosabb országnak van külön űrprogramja?

2.)A nagy számok törvénye.A nagy számok törvénye amit ti annyira szerettek hangoztatni elvileg ugyanannyira dolgozik ellenetek mint nektek.Ha valóban van is a tejútrendszerben (csak hogy közel marsafjunk) értelmes,csillagközi utazásra képes,még élő civilizáció,akkor is,mekkora annak az esélye hogy pont ebbe a naprendszerbe jöjjön,és hogy még érdekeljük is őket mi.Illetve hogy még többször is megtegyék ezeket a hatalmas távolságokat.Ugyanis én úgy érzem hogy minden egyes UFO vitában túl könyedén bánntok a távolságokkal és azok megtételéhez szükséges idővel,sebességgel és energiával.Csak hogy érzékeltessem:A Napból érkező fénynek is 30 000 év kell körülbelül hogy elérje a Galaxis magját képező fekete lyukat.És néhány adat:A fény vákuumban 300 000 km/s-mal halad iletve erre is úgy képes hogy nincs tömege.Na akkor mit is remélünk egy tömeggel rendelkező űrhajótól,ami max a fúzió energiáját tudja használni?Sőt tudjátok mit?Használhat antianyagot,mert ki tudja,lehet mégis kivitelezhető.

3.)Ők hogyan kommunikálnak (mármint nagy távolságok áthidalásának) ?Ha azt mondanátok hogy rádió frekvencia,akkor megkérdezem:Hogy hogy soha senki nem talált olyan rádióadót ami ne lehetett volna megmagyarázható mondjuk aktív galaxismagokkal,vagy gyorsan forgó neutroncsillagokkal (pulzár)?

4.)Miért jönnek ide?Azért hogy a sablonválaszokat elkerüljem:

-biztos nem a nyersanyagokért:És hogy a tökömbe termelnének ki tonnaszám érceket úgy hogy senki se lássa őket,a hordozóhajókat vagy bármilyen munkafolyamatot?Különben is,mi a fenéért lenne olyan különleges a mi bolygónk?Vas,platina,arany,átmeneti fémek,aktinidák,lantanidák bőségesen vannak a meteoroidokban és a bolygókban is (kőzetbolygókban ),szóval hülyeség lenne külön a Földre jönni vasért,platináért,rézért,vagy lantánért.Aztéán nem fémekből is bőségesen vannak az űrben lelőhelyek (a gázóriások légkörében rengeteg szénvegyület,nitrogénvegyület,kénvegyület,és kötött állapotban oxigén van.Oxigén meg nagy mennyiségben van a víz hidrolízise során,tehát elég lenne a vízjeget megolvasztani és azt hidrogénre és oxigénre bontani.Szóval ha én vizet,oxigént,hidrogént akarnék szerezni a világűrben,inkáb az Európát,vagy a titánt kutatnám mint a Földet.De még az üstökösök nagyrésze is vízjég)

Köszönöm a türelmeseknek akik végigolvasták.

2013. ápr. 26. 19:03
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
64%

Egy profi ufókutató :

1. Mert fejlettek és nem akarják hogy észleljük őket. Ennek ellenére vannak jelek, csak a kormányok letagadják.

2. Valójában NINCSENEK hatalmas távolságok csak az elmédben, ha megvan a technika a közlekedésre.

3. Rádióhullámokat a primitív civilizációk használnak. Ők telepátiát és interperszonális kommunikációt használnak.

4. Azért hogy uralkodjanak rajtunk. Elszívják az életerőnket.

2013. ápr. 26. 23:37
 12/44 anonim ***** válasza:
31%

A kérdező nem fejtené ki bővebben, hogy miért tartja "hülyeségnek" a titkolásos magyarázatot ?

1. Mi már jó sok földönkívüli anomáliát találtunk, csak valahogy a média ill. a tudósok nem kapják fel ezen dolgokat. Pl. legutóbb Mexikóban találtak 25 csontvázat, azok közül 13-nak eléggé érdekes koponyája volt.

[link]

Meg a bizonyos csoportok irányítása alatt álló államhatalom is igyekszik e dolgokat titkolni, csak hát mindig történik kiszivárogtatás.

2. Megfelelő technikával nincsenek irdatlan távolságok.

3. Találhattak, csak titkolhatják azokat is jól felfogott érdekek miatt.

4. Lehet, hogy az a faj, amely idejött elsőként, az a szomszédból vagy saját naprendszerünkből jött ide a felfedezőútja során. Azért is jöhetett pont ide, mert nem volt kedve távolabb menni nyersanyagokért.

2013. ápr. 26. 23:56
 13/44 anonim ***** válasza:
32%

Kedves 3. válaszoló kiegészítéséhez : "azért jönnek ide, mert voltak fejlettebb tudatos lények, akik minket, embereket, teremtettek. visszajárnak, és tanítanak nekünk olykor valamit. de csak akkor amikor készek vagyunk rá. most mondhatni " tudatlan " korszakot élünk. ennek is meg van a háttere ,hogy miért. de lassacskán, a vas korból átmegyünk az aranykorba. az isteni tudathoz, az eredethez, amik voltunk igazán( az atlantisziak pl.). "

Igen, de eleve ők hoztak minket létre és el sem mentek. Gondolj bele, kérdező te is, hogy valaha amikor génmanipulációval teremtettek minket, utána teljesen nem mentek el. Hagytak hátra 300 egyedet, hogy igazgassa a világunkat és akik mivel kevesen voltak, így a háttérből, titkos társaságokon keresztűl teszik ezt.

"3. telepátia segítségével. van amikor tudnak nekünk üzenni. ez attól függ, az ember mennyire tudatos szellemileg. ha megérzi , a meditáció segítségével az üzenetet megkapja. vagy esetleg álmában.

a rádió frekvencia az kismiska, ahhoz képest amit ők tudnak. ha kellünk nekik, ők eljönnek értünk. attól függ, hogy emlékszünk e rájuk, hogy mennyire vagyunk öntudatosak. de mivel magasabb dimenziójú lények, mert a tudatosságuk miatt a legmagasabb dimenziófokokban élnek, míg mi a 3d-ben, ami alacsonyabb frekvencia(tele negatív energiákkal), ritkán jönnek le a 'mi világunkba'."

Igaz, hogy ismerek ilyen telepatikus kapcsolatot, de ez elég gyenge kapcsolat lévén, hogy a morfogenetikus mezőt leárnyékólja a hold és a rajtunk uralkodó hüllők ebbe beavatkoztak. Hozzátéve a csekély emberi ismertet, sok infót dekódolni sem tudnánk... jó, kivéve akik magas spirituális szinten állnak ! Mondjuk kevesen -.-

Szerintem és ebben vitába szállnék veled kedves válaszoló ! A telepátia alkalmas információ és gondolkodás közlésére, nem feltétlen az alacsony rezgésekkel van a baj, de ha tévedek javíts ki. Hanem azzal hogy ez a telepatikus kapcsolat nem érzékelhető láthatóan, azaz olyan erősen, stabilan az embernél mint más észlelést, így könnyű befolyásólni. A negatív idegenek ezt teszik.

Olyan ez, hogy az utca túloldalán egy barátod üvölt, hogy menj át hozzá, de te nem látod és a fejlett negatív igenek, a hüllők a barátod hangját utánozva félrevezet téged és te azt fogod hinni, hogy rossz szándékú a barátod, közben nem voltál képes dekódólni azt !

A hüllők is ezt teszik. Beépítettek a egy hüllő agyat, ami leárnyékólja a tiszta hullámokat, igaz, hogy ez alacsony frekvencián működik és a magas frekvenciákat nem tudjuk érzékelni, mert azt meg genetikailag eltávolítoták !

"4. azért jönnek ide, mert Mi az Ő teremtményeik vagyunk. de vannak egyes lények, akik az emberi lélekre kíváncsiak. és az emberi dsn kell nekik. azok a lények viszont nem rendelkeznek lélekkel. nem tudják megélni az emberi érzéseket. "

Elég baj, hogy az Ő teremtményeik vagyunk (Én nem vagyok rá büszke !).

A DNS-t rabolják egy ideje...

A lelkünk rezgéseiből táplálkoznak, egyébként helyesek a meglátásaid !

Kérdezőhöz vissza : tunuljon , főleg elméleti fizikát és kvantummechanikát (de alapnak egy kis általános iskola is megteszi) ha már ezzel szeret foglalkozni

Szerintem ezt vonatkoztasd magadra, mert amit a 3. írt azok megvannak kvantumfizikában is, lehet te még nem tartasz ott... Jó pap is holtig tanul.

2013. ápr. 27. 00:01
 14/44 anonim ***** válasza:
25%

Hagard neked most itt válaszolnék egy prividre, de ami pont ide ehhez a kérdéshez passzol.

Az a koponya a másik kérdésnél egy nyújtott koponyájú Annunaki volt. Ők teremtettek minket is amúgy !

Ők nem emberek voltak, hanem hüllők ! Tévedés, hogy emberek teremtettek minket. Ezért van hüllő kisagyunk -.-Olvassatok utána a Szumér mitológiának [link] [link]

2013. ápr. 27. 00:05
 15/44 anonim ***** válasza:
50%

Kérdeztél valamit mert bizonyára hiányos róla a tudásod, és minden belegondolás nélkül lenézed azt aki talán többet tud erről, és segíteni akart azzal hogy megosztotta veled...

Nem gondoltam volna hogy még egyszer belemegyek egy ilyen vitába, de talán végre szót értek a kétkedőkkel. Mivel írtak már nagyon jó válaszokat, nem akarom őket ismételni, ezért továbblendítem a kérdést (idegrendszert készíts):

1.: Mi bajod a telepátiával?:) Attól még hogy neked elfogadhatatlannak tűnik, (minimum..) több ezer embernek működik(ismerek is ilyen embereket, talán a legmegbízhatóbb ismerőseim, csak nem érdekük mindnek a szemembe hazudni..). Egyáltalán nem lehetetlen hogy Te is megtanuld, hogy kell, a baj ott van hogy ragaszkodsz a saját elméleteidhez és képtelen vagy túllépni az elfogadott keretrendszereden..

2.: Nos az evolúciós történet... Bizonyára minden stimmel benne, de ha nem az se baj, elnézzük a tudomány fehérfoltjának hogy elfogadhassam, mert ez egyszerűbb megoldás, és ők amúgy is jobban tudják mint én. Most mondd hogy nem ez játszódik le benned. Leírhatom amit (nem csak) én gondolok erről, de előre szólok hogy minden bizonnyal nem fog tetszeni.

3.: Annyi mindenben vagy biztos, hogy lehetetlen. Miért? Mert a tudomány is azt gondolja? Nem zavar hogy nincs önálló gondolatod, véleményed?

Hadd mondjak valamit az elméről és a logikáról. Kellenek, igen, szükségesek ahhoz hogy mérlegelni tudj és egyáltalán eligazodni a világban. De sajnos sok ember leragad itt, és CSAK ezt használja. A megérzés és minden ami nem fogható fel ésszel, számukra tabu, nem létezik, túl "elrugaszkodott" az ő megszokott látásmódjukhoz képest. Próbálj már meg kitekinteni a mások által diktált elméleteid mögül, nem is veszed észre hogy már nem látod tőle a valóságot...(:

Felhúztalak azzal amit írtam és legszívesebben elküldenél egy orvoshoz pirulákat feliratni? Jó, mert szinte minden változtatás így kezdődik. Kérdezz még, ha van kérdésed. Amennyiben el sem gondolkoztattak a fentiek és inkább maradnál abban a tudatban amibe már kényelmesen befészkelődtél, nos... Ismered a mondást, a kaland veszélyes - a megszokás halálos.

2013. ápr. 27. 00:52
 16/44 anonim ***** válasza:
60%

""4. azért jönnek ide, mert Mi az Ő teremtményeik vagyunk. de vannak egyes lények, akik az emberi lélekre kíváncsiak. és az emberi dsn kell nekik. azok a lények viszont nem rendelkeznek lélekkel. nem tudják megélni az emberi érzéseket. "

Elég baj, hogy az Ő teremtményeik vagyunk (Én nem vagyok rá büszke !). "

nem mindenki a hüllők teremtményei. vannak hibrid fajok ugyan, de azok uralkodnak most rajtunk(kormánytagok stb). a hüllőknek valóban kell az emberi dns ...létre is hoztak már egy fajt, csak hát nem számítottak dolgokra, és nem úgy alakult ahogyan azt szerették volna... a hüllő fajokat egyébként ' szürkék'-nek nevezik. nekik is van 2 csoportjuk.

de más pozitív,valóban jó lények teremtettek minket. nem tudom pontosan kik.(plejádiakra gondolok, de ez nem 100%ig biztos) minden egyes faj itt a bolygón, a fehér emberek, négerek, kínaiak stb. más bolygóról lettek a Földre betelepítve.

rádióval biztos nem kommunikálnak velünk. azért írtam a telepátiát, és a meditációt mert az tűnik a legelfogadottabbnak amit ők használni tudnak(azon kívül, lehetséges,hogy vannak olyan technológiák amikkel másképp is tudnak velünk kommunikálni csak az fejlett technológia lehet, nem egy sima rádió) ha a belső énünk is pozitív akkor csak azok a jó lények jelennek meg. a hüllők sem tudnak mindig átjönni, csak ha negatív rezgéseket érzékelnek. és csak akkor ha azok a negatív érzések nagyon erősek.

esetleg mesterséges agyhullámokkal, mint ahogy a tv rezgései is mesterségesek. ott sem mindegy mi jön át. mert az hat a tudatalattinkra.

nem baj nyugodtan írhatsz olyat amit esetleg én nem tudok. én nem sértődöm meg. és nem kezdek el vitázni ezen. mindenki járja a saját útját. ezekre nem lehet bizonyítékot szerezni, sajnos. esetleg majd a jövőben. a közeli jövőben. csak egyet mondok: minden a dns -ben található meg. az összes eltárolt emlék, ami a mi történelmünkkel kapcsolatos.

a kérdező válaszára pedig azért nem írok, mert túlzottan ragaszkodik a saját gondolataihoz. és nem akarok vitázni sem.

mikor olvastam mit írt vissza,nem akartam tovább olvasni, aztán 2.-ra átmentem. örülök annak, hogy sokan tudnak erről a hüllő dologról meg még sok másról! sajnos ez a világ ami a színfalak mögött zajlik, irdatlanul borzalmas, és szörnyűség!

2013. ápr. 27. 10:49
 17/44 A kérdező kommentje:

"Igaz, ezek csak feltételezések, de te sem zárhatod ki őket biztosra, hogy a feltételezések nem lehetnek a valóságosak is.

Én is felvetem, hogy lehetséges hogy valamelyik féreg járaton át jönnek így lényegesen lerövidülhet az út időtartama."

Látom sokan nem tudják mással megoldani a kis problémát (távolság) csak ha egy feltételezésbe bocsátkoznak.Tudjátok mit:Mivel ma jól keltem fel ezért elfogadom.Csak egy kérdésem lenne:Hol van ennek a gravitációs szingularitásnak a lencsehatása?Ugyanis már egy fekete lyuknál bőven érezhető hogy a környező csillagok fénye elgörbül,a gravitációs mező hatására .Ez remélem eddig mindenkinél tiszta (Einstein általános relativitáselméletéből és a gravitáció geometria szerű viselkedéséből következik.Különben már a Nap is eltéríti a fényt de nem olyan látványos módon mint mondjuk egy fekete lyuk csak kisebb mértékben.(Csupán 1,6 fokkal))

Hol van ez a lencsehatás?És nehogy ráhúzzátok valamelyik galaxisra hogy "Azaz ott van azon a helyen!".Egy olyan lencsehatás kéne ami csak ideiglenesen tűnik fel.

(a hozzá szükséges energiáról már ne is beszéljünk,illetve hogy egyáltalán hogyan állítják be a féregjárat megnyílásának helyét)

"Az is lehet hogy másik dimenzióból!"

Na jó,írjátok már le nektek mit jelent a dimenzió szó,mert képtelen vagyok felfogni.Csak az én környezetemben van egy rakat magasabb dimenzió,amik szinte kimutathatatlanul kicsire fel vannak tekeredve.Ezek a dimenziók 11 ig mennek.Ennyi van.Mikor ezek egymást keresztezik az elemi részecskék jönnek létre (mondjuk leptonok).És ugyanezekből az elmélketelkből következik hogy csak a 3 térdimenzió és egy idődimenzió és a 3 idő dimenzió és egy térdimenziójú világokban képesek részecskék egyáltalán stabilan megmaradni,és mondjuk anyagot vagy élő szervezeteket alkotni.Tehát mondjuk egy 5 dimenziós térben lehetetlen az anyag léte.

"Lehet elél 700 évig is, de lehet még több. "

Tudod az evolúció nem szokott kedvezni a hosszú életű élőlényeknek .(gerincesek)

"Szerintem egyértelmű hogy valami magasabb szintű technológiát használnak, mint a rádió frekvencia. "

De ha megkérdeznék itt akárkit,senki se tudná mivel magyarázni.Ja de !A telepátia!Na arra majd kitérek mert látom sokan ebbe menekülnek.

"És nekünk is mást kellene már próbálgatnunk, mint ezt, mert ezzel nem fogunk előrébb jutni."

ó hát persze!Elmondanád mégis melyik más sugárzás alkalmas bármiféle távközlésre?Mindamellett a javasolt sugárzásnak:

-egyáltalán nagy mennyiségben előállíthatónak kell lennie

-nem szabad elnyelődnie mondjuk a vákuumnál sűrűbb közegben (mondjuk víz)

-és kölcségesnek is kell lennie (tehát egy telefonhíváshoz szükséges sugárzás ne kerüljön 1 millió ft ba)

"Persze mivel nem ismétlődött meg többször a jel maga, el is vetették, hogy földönkívüliektől jött volna az üzenet. nem értem, hogy miért? A mi jelünk is sok időbe telik, míg átjut máshova szóval két üzenet között rengeteg idő eltelhet. Akkor ha egy idegen civilizáció megkapja a mi jelünket egyszer, de a következőre még pl 100 évet kell várniuk, akkor mi már nem is létezhetünk mert nem kapták meg többször? Na mindegy, szó mi szó, szerintem más technológiát használnak. "

Na ez végre értelmet is sejtet!A baj ezzel pont az hogy nem ismétlődik meg.A jel hossza nagyjából pár perc volt .Ha a mni jeleinket fogná egy távoli civilizáció (egy nagyjából 90 fényévnyi sugarú gömbön belül elhelyezkedő civilizáció) akkor egy állandó,periodikusan válktozó jelet kapnának.Ki tudnák mérni hogy a jelek 182,5 naponta kék,182,5 nap után pedig vöröseltolódást mérnének.(ez a Föld Nap körüli keringéséből adódik.)Illetve a Föld tengely körüli forgása is befolyásolná a jel intenzitását és frekvenciályát.Tehát egy ismét periodikus rendszert kapnánk ami 24 óránként újrakezdődik.Ezek utalnának egy intelligens rádióforrásra.És min ez 80 éven át (tudniillik nagyjából ennyi ideje sugárzunk állandóan rádiójeleket)Na de a WOW jwl?Szerinted egy egész idegen civilizáció sugárzott pár percig aztán soha többet?

"Tovább folytatom a spekulálást, mi van ha az idegenek kihalófélben vannak. "

Ó hát persze.Ha te már az éhhalál szélén lennél és a kevéske energiádat a túlélésre kellene fordítanod,majd biztosan a kíváncsiság hajtana még mindig,és fedezgetnél fel más bolygókat?NEM.Minden energiáddal azon lennél hogy vizet,fehérjéket és szénhidrátokat vagy cukrokat találj.

2013. ápr. 27. 12:31
 18/44 A kérdező kommentje:

Bocs kilences de majd visszatérek rád is.Most 10-es jön:

"2. Ezeknek a civilizációknak olyan technikájuk van vagy lehet amit te el sem tudsz képzelni nem hogy megérteni ..."

Miért is nem?

"

És lehetséges hogy azért jönnek ide mert ők teremtették az emberi fajt ? (ugye a hiányzó láncszem még mindig nincs meg) "

Öhm...de megvan

2013. ápr. 27. 12:36
 19/44 A kérdező kommentje:

11-es

"4. Azért hogy uralkodjanak rajtunk. Elszívják az életerőnket."

Életerő?Tudod az életerő gondolata (vis vitalis) már a 19 század végére teljesen nevetségessé vált a természettudományokban.

"

3. Rádióhullámokat a primitív civilizációk használnak. Ők telepátiát és interperszonális kommunikációt használnak. "

Én csak úgy odadoptam a kérdésben / válaszokban fogalmakazt hogy nesze,ez a válasz?Nem.Te is kérlek fejtsd ki (de akárki megteheti aki a telepátia mellett állt) hogy hogy is működik a telepátia?Milyen sejtek kellenek hozzá?Milyen sugárzással közli?Ezt a sugárzást élő szervezet hogyan hozza létre?Milyen agyterület működik ennél?Kezdetnek ennyi is elég lenne.Ja meg még egy:Mekkora mondjuk a vákuumban való terjedési serssége?

2013. ápr. 27. 12:43
 20/44 anonim ***** válasza:
36%

-A hiányzó láncszemre csak találgatások meg feltételezések vannak és pontosan bizonyítani egyiket sem sikerült ...

-A wow jelet nem küldhette például egy űrhajó ?! Ez megmagyarázná, hogy csak egyszer észleltük .

-"2. Ezeknek a civilizációknak olyan technikájuk van vagy lehet amit te el sem tudsz képzelni nem hogy megérteni ..."

Miért is nem? "

Jah igen én hülye azt feltételeztem hogy esetleg nem tudod a világegyetem összes titkát, de kiderült hogy te mindent tudsz. :))

Komolyan olyan vagy mint a kiselefánt :-)

2013. ápr. 27. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!