Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lett Dáviddal?

Mi lett Dáviddal?

Figyelt kérdés

Biztosan emlékeztek Dávidra,. A Bennem élő Reptílián című könyv mesélő kisfiújára ***** aki egy másik bolygón élt elnyomva, mint mi, ugyanúgy a Reptíliánoktól akik a bankrendszert irányították, a könyv leírása alapján.

Jóslata szerint 2012 december 21-én felemelkedtünk volna, ezzel megszabadúlva a Bankredszert irányító hiénáktól(hülőktől). Sajnos ez nem tőrtént meg :-( És a pénzt sem törőlték el a bankrendszer képviselői, ahogyan a könyvében leírja 2010-re datálva .

Azóta már második kötetet is megírta. Mi lesz most velünk ? Mi van a gyerekkel ? Hogy éli az életét ? Mit nyilatkozott a felemelkedés elmaradásáról ?

Nagyon érdekelne az őt propagáló diator válasza is, mindenki mással együtt. Köszi :-)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. ápr. 26. 13:44
 1/8 SSJGoku ***** válasza:
73%
Én csak Góliátra emlékszem
2013. ápr. 26. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megették a hiénák.
2013. ápr. 26. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Addig olvastam, hogy a váza ami eltörött :D MÁTRIX
2013. ápr. 26. 13:58
 4/8 Wadmalac ***** válasza:
Eltűnt. Nem volt neki nehéz. Teljes neve David Copperfield Jr.
2013. ápr. 26. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez a román írónő, aki ezt a mesehalmot a világra szarta, a totális mellétrafálások bajnoka.

Kábé semmi sem jött eddig be a légbőlkapott jövendöléseiből.

Van egy román szuperjóssal készült interjúkötete is, amiben a nagytudású jósnő 2011-re harmadik világháborút, a pénzügyi rendszer teljes összeomlását, az USA-ban kirobbanó anarchiát, 2012-re pedig a Föld pólusainak felcserélődését vizionálja.

2013. ápr. 26. 14:54
 6/8 Wadmalac ***** válasza:

Póluscsere.....

Én spec egész 2012-ben egyszer sem néztem iránytűre. Mi van ha megvolt a póluscsere, csak eltitkolták? :D

2013. ápr. 26. 14:59
 7/8 Shai-Hulud ***** válasza:
Mert a NASA ezt is titkolja! Természetesen a kormányok közreműködésével.
2013. ápr. 26. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
A Reptiliánok megölték :(
2013. ápr. 26. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!