Ki az a 404?
Figyelt kérdés
De most komolyan, mindenki tudja csak én nem?2013. ápr. 22. 16:37
2/9 anonim válasza:
igen. mindenki tudja, csak te NEM
3/9 anonim válasza:
Azt hitem magamról hogy jò kis troll vagyok komolyan, de megismertem 404 munkáságát és ez a kép leomlot bennem :(
4/9 Dalek Traak válasza:
Egy ufológus fickó,a aki egy alacsony értelmi szintű emberekből álló szektát vezet. Régen itt volt az oldalon, csak bannolták. Leginkább a történeteiről lett híres amikben pl. azt állította, hogy őt elvitték a kriariaxok (avagy krixkraxiak) a bolygójukra és onnan hozott egy világító követ is. Erről a kőről videó is készült, de végül ez vezetett az itteni karrierje derékba töréséhez.
5/9 A kérdező kommentje:
Úristen! xDD
2013. ápr. 22. 22:06
6/9 anonim válasza:
#3-nál a pont, az én trónusom is inog.
7/9 anonim válasza:
404 egy asztrobiológus és természetgyógyász.
8/9 anonim válasza:
Én meg Michelle Obama, népvezér, segédmessiás és szellemirtó.
De amúgy a #7 válasz korrekt, ezek az elmeroggyantak ilyen címeket és titulusokat adnak maguknak, egyikük-másikuk még meg is él belőle. (Ami meg a többieket minősíti.)
9/9 anonim válasza:
"HKHV! mozgalom"
...grat! ezt a nevet még az elme roggyant 404 is megirigyelhetné, úgy hogy te csak hallgass HKHV! mozgalom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!